Ssd nasıl sıfırlanır

Format diski hazırlayıp format at sıfır windows kur bir şey olmaz

@Mehmet Yılmaz akıllandım artık banlamayın nolur
Format diski hazırlayıp format at sıfır windows kur bir şey olmaz

@Mehmet Yılmaz akıllandım artık banlamayın nolur
Çok bilgisizim. W11 lisanslı olmasını istediğim için baştan kuracağım. Şimdi baştan pc bileşenlerini değiştirip aynı ssd ile çalıltırırsam pc aynı şekilde açılacak ben de baştan w11 kurabileceğim format atıp. Doğru mu?

Çok bilgisizim. W11 lisanslı olmasını istediğim için baştan kuracağım. Şimdi baştan pc bileşenlerini değiştirip aynı ssd ile çalıltırırsam pc aynı şekilde açılacak ben de baştan w11 kurabileceğim format atıp. Doğru mu?
Diski tak windowsu aç bunda sorun olmaz. Windows lisansın eğer anakarta gömülü ise sorun yok eğer elinde key varsa yine sorun yok. Windows 11 Format iso indirip rufus ile flaşa yazdır sonrasında flaşla boot ederek formatla. Hiçbir sorun olmadan sistemin açılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Formattan sonra etkinleştirme kısmında keyini aktif eder kullanırsın.

Cmd yönetici çalıştır Diskpart yaz sonra list disk yaz orada bilgisayarda takılı olan diskler gözükecek hangi ssd yi sıfırlamak istiyorsan onun ismini yazacaksın örnek veriyorum disk 1 i sıfırlamak istiyorsun select disk 1 yazacaksın daha sonra clean yaz diskin yeniden doğmuş gibi olacak. Yeni aldığın pc ye ssd yi taktıktan sonra yapsan daha iyi hali hazırda bulunan bilgisayarda windows, sıfırlayacağın ssd de kuruluysa arkadaşların dediği gibi windows kurulum ekranından biçimlendirebilirsin

Cmd den kod yazarak komple sıfırlanıyor

Geri