Bende kullanıyorum.Ssd kullanıyorlardır
m2 ssd kullanıyorlardırBende kullanıyorum.
Ne alaka 500 mb üstündeki tüm ssdler nerdeyse aynı performansı veriyor oyunlarda ve sistem açılışındam2 ssd kullanıyorlardır
Kardeşim sen en iyisi bi ssd ni test et sonuçları buraya paylaş bide ssd modelini yazarsan güzel oluırBilgisayarın tuşuna bastığım andan masaüstüne gelene kadar 30 saniyede açılıyor fazla gibi geldi bana çoğu kişide 15sn de açılıyormuş nedeni ne olabilir?
Netac N535S 240 GB 560/520 MBsNe alaka 500 mb üstündeki tüm ssdler nerdeyse aynı performansı veriyor oyunlarda ve sistem açılışında
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kardeşim sen en iyisi bi ssd ni test et sonuçları buraya paylaş bide ssd modelini yazarsan güzel oluır
Ssd ye okuma yazma testi yapıp sonuçlarını atarmısınız?
paylaştım sonuçlarıNe alaka 500 mb üstündeki tüm ssdler nerdeyse aynı performansı veriyor oyunlarda ve sistem açılışında
Kardeşim sen en iyisi bi ssd ni test et sonuçları buraya paylaş bide ssd modelini yazarsan güzel oluır
HayırKanka yazma hızı baya düşmüş testi yaparken arka planda herhangi bir uygulama çalışıyor muydu ?
Yok kanka onunla alakası yok çok fark ettirmez o bence garantisi varsa garantiye gönder testi bidaha yapsan güzel olur aslındaHayır
%85'i dolu o yüzden olabilirmi?
Aynı sonuçYok kanka onunla alakası yok çok fark ettirmez o bence garantisi varsa garantiye gönder testi bidaha yapsan güzel olur aslında