OnurGs1905
80+
- Reaksiyon skoru
- 281
Valla 1tb fiyatına göre muazzam testlerine Youtube üzerinden bakarsınız hucamKardo alınacak gibi durmuyor ya MLD
Valla 1tb fiyatına göre muazzam testlerine Youtube üzerinden bakarsınız hucamKardo alınacak gibi durmuyor ya MLD
2 ay uğraşıp, herhangi adam akıllı bilgi bulamadığım bir marka. önermem.MLD İçin ne diyorsunuz?
ilk kez duydum. sıfır ve bilinen model almak en iyisi.belki iyidir ama bilmiyorum.a2000 i öneririm kullandığım içinMLD İçin ne diyorsunuz?
2 ay uğraşıp, herhangi adam akıllı bilgi bulamadığım bir marka. önermem.
Son sorum , Samsung 980 1tb arkadaş mesaj attı elinde varmış kullanmıyor garantili kutulu faturalı, 1000 TL alınır mı?ilk kez duydum. sıfır ve bilinen model almak en iyisi.belki iyidir ama bilmiyorum.a2000 i öneririm kullandığım için
Crystal Disk Mark ve Crystal Disk Info testlerini isteyin. O şuanda piyasadaki en kaliteli ssdlerden. sıfır fiyatı 3000 tl civarı olmalı. karıştırıyor olabilirim.Son sorum , Samsung 980 1tb arkadaş mesaj attı elinde varmış kullanmıyor garantili kutulu faturalı, 1000 TL alınır mı?
Onda da DRAM yok ki.Son sorum , Samsung 980 1tb arkadaş mesaj attı elinde varmış kullanmıyor garantili kutulu faturalı, 1000 TL alınır mı?
sıfırı 2kCrystal Disk Mark ve Crystal Disk Info testlerini isteyin. O şuanda piyasadaki en kaliteli ssdlerden. sıfır fiyatı 3000 TL civarı olmalı. karıştırıyor olabilirim.
Aynısı var kardo bende, belirttim
Dram yok, ama fiyatı iyi. kaliteli ssd sonuçta. HMB varmıydı hatırlamıyorum.Onda da DRAM yok ki.
Dram a2000de olmalı.Dram genel olarak ömür arttırır, daha stabil hızla sağlar. ayrıca ssdyi korur.A2000 de var dimi hmb ve dram , bu ikisinin ne etkisi var SSD di se performans mı arttırıyor?