Megatronus
80+ Silver
Dahası
mayıs ayından bu yana ssd sağlığı %100 gözüküyordu bugün baktım 99 olmuş normal midir ?
yani 5 6 tane oyunum var öyle fazla silme yükleme yapmamSandisk sata SSD kullandığım dönemler bende de aynısı olmuştu. Aslında biraz sil-yükle gibi olaylara bağlı olarak değişen bir süre bu. Gayet normal bir süre bence.
teşekkürler hocam içim rahatladı üzüldüm sizin adınıza ben kafayı yerdim sanırım öyle bişey olsaGayet normal az bile düşmüş. Dramli M2 ssdim 7 ayda %4 düştü.
Normal, endişelenme aniden büyük bir düşüş olmazsa sorun olacağını sanmam.yani 5 6 tane oyunum var öyle fazla silme yükleme yapmam
evet şöyle atayım size hocamHangi program ile bakıyorsun? CrystalDiskInfo ilemi? kaç gb yazmışsın ona göre hızlımı düşmüş yoksa normalmi anlaşılır.
sağolun hocam teşekkür ederimNormal, endişelenme aniden büyük bir düşüş olmazsa sorun olacağını sanmam.
5524 saat, 524 kez aç/kapa ve 7813 GB yazma ile benim ssd şuan %98.
crystaldisk info hocamHangi uygulama aracılığıyla öğreniliyor? Bende merak ettim bakayım. 1.5 ay oldu benim de fark var mı sizden karşılaştırmiş olursunuz.
9400 GB için harika gözüküyor, sorun yok içiniz rahat olsun.evet şöyle atayım size hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
sağolun hocam teşekkür ederim