oliveforge99
80+ Silver
Yazmasına o kadar veri yazılır da bu kadar yeniden başlatma imkansız
yok hocam gelir gelmez windows kurup baktım sıfırdı tüm her şey ben 1tb dosya yazdımSanırım iade ürün denk gelmiş sana
hocam 1tb dosya inanın bende bilmiyorum nasıl yazdığımı sadece valorant,ets2 felan oynuyorum 208 kere aç kapa bence doğru değil ama bilemeyeceğimUlan cevap versene be adam 3 günde bilgisayarı nasıl 208 kere aç-kapa yapıp 1TB dosya yazdın?
hocam vallahi arşivim felan da yok 50mbps internet ile ne yapabilirim kiben anca ayda 2 tb zor yazıyorum bunun internetle alakası yok 200 mbps kullanıyorum 1-1.5 saatte gtayı baştan sonra indirebiliyorum
bunun altında başka bir şey var
hocam bende bilmiyorum inanın bence veriler yanlışKesinlikle normal değil. İade etmenizi tavsiye ederim.
Ayrıca 208 kez bilgisayarı açıp kapattınız mı bu kadar kısa sürede?
bilemiyeceğimimkansız bisi bozuk o
Benim eski ssd 100tb yakın yazma oldu iki senedir 98 de şuan da yeni ssd aldım baya oldu oda sağlık 100Hayır 100 geliyor tabii ki. 99 a kadar hızlı düşer( 3 günde nasıl düştü bilmiyorum) Sonra yavaş düşmeye başlar. Benimki de öyle
Benim ki 26bin aç kapat yapmış iki senedeyok hocam gelir gelmez windows kurup baktım sıfırdı tüm her şey ben 1tb dosya yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam 1tb dosya inanın bende bilmiyorum nasıl yazdığımı sadece valorant,ets2 felan oynuyorum 208 kere aç kapa bence doğru değil ama bilemeyeceğim
hocam vallahi arşivim felan da yok 50mbps internet ile ne yapabilirim ki
hocam bende bilmiyorum inanın bence veriler yanlış
bilemiyeceğim
Benim eski ssd 100tb yakın yazma oldu iki senedir 98 de şuan da yeni ssd aldım baya oldu oda sağlık 100
Benim ki 26bin aç kapat yapmış iki senede
CristaldiskAlıntıyı görüntüle
o nerede yazıyor benimde alalı herhalde 1.5 sene oldu
cyristal disk infodan bakabilirsinAlıntıyı görüntüle
o nerede yazıyor benimde alalı herhalde 1.5 sene oldu
Hocam crystalDiskInfo indiricen bunu değil
fabrika verisinden yüksek verdi ilginciMark yüklemişim yanlışlıkla test yaptım yav