Ne kadar oldu alalı?Alıntıyı görüntüle
Merhabalar sağdaki değerlere göre sağlığın bu seviyeye düşmesi normalmidir ? okuma yazma değerlerinde bir sıkıntı yok.
Benim SSD 1 Ayda Yüzde 4 Sağlığı Düşüyor Seninki Normal.önceki ssd'de yazma sıkıntısı oldu, sıfırı ile değiştirdiler 1.5 ay oldu sanırsam.
önceki ssd'de yazma sıkıntısı oldu, sıfırı ile değiştirdiler 1.5 ay oldu sanırsam.Ne kadar oldu alalı?
Hocam %70 i dolunca yazma hızı acayip düşüyor, doldurmamaya çalışıyorum. Birde sağlık düşünce tedirgin etti beni.Benim SSD 1 Ayda Yüzde 4 Sağlığı Düşüyor Seninki Normal.
Hard Disk Sential ile sağlığına bakar mısın?Alıntıyı görüntüle
Merhabalar sağdaki değerlere göre sağlığın bu seviyeye düşmesi normalmidir ? okuma yazma değerlerinde bir sıkıntı yok.
Alıntıyı görüntüle
gerçekten uğraşmak istemiyorum ya, yetkiliye yüz yüze sorduğumda kronik sorunu olsa satmayız dedi. Umarım uğraştırmaz beni.100' den 99' a 200 saat. Önemli olan 99' dan 98' e ne kadar da düşücek.
Gerçekten sağlığı düşmüş. Bir süre daha kullan bakalım %98 olursa garantiye.Alıntıyı görüntüle
buyrun hocam.
hocam zaten sağlık %99'dan başlamıyor muAlıntıyı görüntüle