Sağlığı çok çabuk düşmüş.Merhaba dostlar iyi forumlar yaklaşık 7 ay önce laptop aldım sağlığı Alıntıyı görüntülebana düşük geldi,sizce normal mi ? onun dışında grafikte bir sıkıntı var mı ? şimdiden teşekkürler.
Neyden kaynaklı olabilir bu ? Formattan olabilir mi ?Sağlığı çok çabuk düşmüş.
14 GB Okuma ve Yazması var.
Çok çabuk düşmüş.
Hayır sanmıyorum.Neyden kaynaklı olabilir bu ? Formattan olabilir mi ?
Sağlık biraz hızlı düşmüş gibi.
Crystal Disk Mark üzerinden test yapıp sonuçları atar mısınız? (Arkadaki programları kapatın lütfen.)
Sürekli format atıyorsanız olabilir.Neyden kaynaklı olabilir bu ? Formattan olabilir mi ?
Sağlığı hızlı düşmüş.
Sürekli format atıyorsanız olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sürekli format atmıyorsanız yüksek ihtimal SSD sorunlu diye düşünüyorum.
Evet,sürekli format atıyorum,yani sürekli derken gerektiğinde 2 ayda 1.Hayır sanmıyorum.
SSD sorunlu mu değil mi onu da bilmiyorum.
Şunu bir yapıp fotoğraf atar mısınız?
Neden sürekli format atıyorsunuz?Evet,sürekli format atıyorum,yani sürekli derken gerektiğinde 2 ayda 1.Alıntıyı görüntüle
Sürekli değil,çok önemli bir durum olmadıkça atmıyorum,2 ayda 1 sorun çıkıyor,bu da windows sürümümün eski olmasından kaynaklı,3 defa attım son 5 ayda.Onun dışında aldığım zaman 1.2 GB yazma hızı vardı.Neden sürekli format atıyorsunuz?
SSD'nizin hızını internette bulamadım fakat bir tık düşük geldi.
SSD'niz ile ilgili bir bilgi internette mevcut değil maalesef. Bence ölene kadar kullanın, içinde önemli bir dosya bırakmayın.Evet,sürekli format atıyorum,yani sürekli derken gerektiğinde 2 ayda 1.Alıntıyı görüntüle
Okuma yazma hızı normal mi ?SSD'niz ile ilgili bir bilgi internette mevcut değil maalesef. Bence ölene kadar kullanın, içinde önemli bir dosya bırakmayın.
Yani SSD'nin normal hızlarını bilmediğim için doğru bir şey diyemem ama kötü değil şuan. Okuma hızı biraz fazla düşmüş gibi geldi.Okuma yazma hızı normal mi ?