- En İyi Cevap
- 98
Dahası
Garantisi varsa garantiye verebilirsin.Samsung evo 750 250 gb
Onun dışında %40 sağlık aşırı düşük, yeni bir SSD almaya bak.
Garantisi varsa garantiye verebilirsin.Samsung evo 750 250 gb
4-5 yıllıkGarantisi varsa garantiye verebilirsin.
Onun dışında %40 sağlık aşırı düşük, yeni bir SSD almaya bak.
Yeni SSD yolu gözüktü4-5 yıllık
Alıcam heralde inş mavi ekran sorunu bu ssd yüzündendir başka bir donanımdn dolayı değildirYeni SSD yolu gözüktü
Çok yüksek ihtimalle SSD yüzündendir.Alıcam heralde inş mavi ekran sorunu bu ssd yüzündendir başka bir donanımdn dolayı değildir
Tekrar minidump dosyanızı paylaşın başka bir donanımızda sorun yoksa zaten tek yol SSD değişmek olacaktır o zxaman. Ne olur ne olmaz diye son kez dmp dosyalarınızı paylaşın.
Rehber - Minidump dosyalarınızı bizlerle paylaşın.
Mavi ekran aldıysanız minidump dosyalarını bizlerle paylaşın inceleyip size sorunu ve çözümü bildirelim. Bu dosyaları bizlerle paylaşmak için bunları yapmanız gerekiyor: Masaüstüne bir klasör oluşturun. C:\Windows\Minidump Yolunu izleyerek orada bulunan .dmp uzantılı dosyaları masaüstün de...donanimarsivi.com
içinde önemli veri vesaire varsa bi flash bellek gibi bi şeye aktar. artık ömrü dolmuş gibiArkadaşlar merhabalar ben sürekli mavi ekran sorunu yasıyorum herşeyi yaptım ve en sonunda ssd saglıgına bakdım %40 sizce ssden dolayımı bu sorunları yasıyorum
Biostan önceki mavi ekran hatası ama bu suanki bios güncel anlatıldıgı gibi güncelledimBİOS u doğru güncellemediniz.
Alıntıyı görüntüleB450 GAMING PLUS MAX | Motherboard | MSI Global
Best AMD AM4 B450 ATX motherboard, Turbo M.2, USB 3.2 Gen 2, Mystic Light, MSI MPGwww.msi.com
O zaman neden eski dmp dosyalarını paylaşıyorsun kral yenileri paylaş.