Sağlık testi nasıl yapılıyor?Bu sağlık testi değil. Yazma hızı düşük ama SSD'nin %92'sinin dolu olduğunu düşünürsek normal gibi. SSD modeli nedir?
Olabilir ama sen yinede sağlık testini yap.Alıntıyı görüntüle
Hız bu yüzden düşük olabilir mi?
O nasıl yapılıyor?Bu yazma ve okuma hızı testi sağlık testi değil ama yazma hızı çok düşük sağlığında sorun çıkmış olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CrystalDiskMark ile sağlık testini yapabilirsin.
Zaten hız testi CrystalDiskMark.CrystalDiskMark ile sağlık testini yapabilirsin.
CrystalDiskInfo ile sağlık durumuna bakabilirsiniz.O nasıl yapılıyor?
Öyle bir SSD yok. Team CX1 diyorsunuz galiba. Fena bir model değil, SSD kaynaklı olduğunu sanmıyorum bu sorunun.SSD: Team CX5 480GB
CrystalDiskInfo indirin ve açın. Gelen ekranın ekran görüntüsünü paylaşın. Team'ın kendi uygulamasını da kullanabilirsiniz.Sağlık testi nasıl yapılıyor?
Evet CX1 miş aldığım sitede CX5 yazmışlar oradan kopyalamıştım direk.Öyle bir SSD yok. Team CX1 diyorsunuz galiba. Fena bir model değil, SSD kaynaklı olduğunu sanmıyorum bu sorunun.
CrystalDiskInfo indirin ve açın. Gelen ekranın ekran görüntüsünü paylaşın. Team'ın kendi uygulamasını da kullanabilirsiniz.
Olabilir ama sen yinede sağlık testini yap.
Zaten hız testi CrystalDiskMark.
CrystalDiskInfo ile sağlık durumuna bakabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Öyle bir SSD yok. Team CX1 diyorsunuz galiba. Fena bir model değil, SSD kaynaklı olduğunu sanmıyorum bu sorunun.
CrystalDiskInfo indirin ve açın. Gelen ekranın ekran görüntüsünü paylaşın. Team'ın kendi uygulamasını da kullanabilirsiniz.
Oradaki sağlık önemsiz. Komple uygulamanın ekran görüntüsünü at. Alttaki SMART verileri önemli olan.
Sıcaklık sensörü yoktur.Bir de neden derecesi yazmıyor?