Neler Yeni

SSD Serisi - Geil Zenith R3

Bir sonraki SSD ne olsun?

• Patriot P210

Oylar: 11 26.2%
  • NeoForza NFS01

Oylar: 7 16.7%
  • Crucial MX500

Oylar: 17 40.5%
  • Pioneer APS-SLN3

Oylar: 7 16.7%

• Oy kullanan toplam üye
    42

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Eline sağlık aşkı

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Eline sağlık. Bir sonraki SSD P210 olabilir.

• Beğen

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Elinize sağlık, Sinerji hazır sistemlerinde bi' ara kullanmıştım 512 GB modelini. Fiyatı ölü olmadığı sürece alınmaz, TBW değeri belirtilmemiş ve yazılım bulamadım. "MBTF: 2,000,000 saat" olarak güncelleyin. Alternatif olarak Patriot Burst 480 GB modeli var.

1. Garanti olarak 3 yıl yazmış, satıcıdan satıcıya değişir mi?
  2. İncelediğiniz kaynakları konuya eklerseniz iyi olur.
  3. Hynix 128GB (HFS128G3BMND-3210A) modelinin kontrolcüsünü nasıl öğrenebilirim? Yazılımı var mıdır?
MBTF değerini yazmaya gerek duymuyorum, kaynakları konuya eklemeyi düşünmüyorum, garanti sürelerini ekleyebilirim.
Sanırım Lenovo marka bir laptop kullanıyorsunuz. SSD, OEM üretim bir SSD. Hakkında pek bir bilgi bulamadım diyebilirim.
Kontrolcüsünün ne olduğunu bilemeyeceğim, bu konudaki tüm yazılımları deneyebilirsiniz. Belki biri tutar ve öğrenirsiniz.

• Beğen

Pigasor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Barış Sayan
Hocam bu SSD'nin kullanıcısı olarak demeliyim ki (yaklaşık iki yıldır kullanıyorum) hızlar hala vaat edilen hızlara çok yakın. Yani bu konuda herhangi bir sıkıntım yok fakat SSD %100 kullanılırken bilgisayarda hiçbir şey yapmamanız gerekiyor. Sırf bundan dolayı bilgisayarımda dört kere mavi ekran yedim ve tek sebebi SSD full kullanılırken internette gezinmek oldu. Bunun haricinde nedense güncelleme süreleri bana çok ama çok yavaş geldi. İster windows ister oyun güncellemeleri olsun yavaş gerçekleşiyor. Diğer tüm özellikleri bence gayet yeterli. Eğer sormak istediğiniz bir soru varsa sorabilirsiniz. Bu arada SSD'yi Sinerji Bilgisayar'ın hazır sisteminden almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,917
Üyeler
164,750
Son üye
Okan.okan