Neler Yeni

SSD Soğutmak için öneri

Temas edeceği hiçbir şey görünmüyor, anakartta vrm soğutması bile yok zaten tertemiz :) Sıkıntı çıkmaz.

Stoğa gelmezse ve Türkiye'den benzer bir şey bulamazsanız Aliexpress'e girip "Jonsbo M2 Cooler" diye aratın, bir sürü heatsink çıkıyor, ücretsiz kargo olanların birinden sipariş edersiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır onu sökerseniz garanti dışı kalabilir. Direkt termal pede denk gelecek şekilde olduğu haliyle denk getirilip montajlanıyor.
termal ped soğutucu blok ile gelecek o zaman dimi çünkü ssd de termal pad e benzer bir şey görememiştim :D kusura bakmayın bu konulara çok hakim değilim yanlış bir şey yapmak istemiyorum

termal ped soğutucu blok ile gelecek o zaman dimi çünkü ssd de termal pad e benzer bir şey görememiştim :D kusura bakmayın bu konulara çok hakim değilim yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Aynen blokla beraber geliyor. Youtube'da Akasa montaj videosu aradım da bulamadım siz de bir bakarsınız. Olmazsa Youtube'da Jonsbo M2 Cooler diye aratıp izleyin, zaten montajı üç aşağı beş yukarı aynı, fikir verir.

zaman ayarlı

Abooo adam o kağıdı söküyor çakmak tutup 🥶

Aman örnek alma, garanti dışı kalmasın.

Aynen blokla beraber geliyor. Youtube'da Akasa montaj videosu aradım da bulamadım siz de bir bakarsınız. Olmazsa Youtube'da Jonsbo M2 Cooler diye aratıp izleyin, zaten montajı üç aşağı beş yukarı aynı, fikir verir.

zaman ayarlı

Abooo adam o kağıdı söküyor çakmak tutup 🥶

Aman örnek alma, garanti dışı kalmasın.
direkt etiket üzerine uygulasak verim alamaz mıyız

yani benim bekleyecek zamanım olsa bile ssd nin olmayabilir gerçi ben bunu laptopta kullanırken 80 dereceleri de gördüm :D en azından pazartesiye kadar idare ederim diye düşünüyorum eğer önerdiğiniz bir ürün var ise linkini yollarsanız siparişini veririm ilgilendiğin için teşekkürler bro
Biraz pahalı gibi ama başka bulunamıyorsa ve Aliexpress'ten bekleyecek kadar zamanınız yoksa alınabilir. Bahsettiğim Jonsbo markaymış bu da.

yani benim bekleyecek zamanım olsa bile ssd nin olmayabilir gerçi ben bunu laptopta kullanırken 80 dereceleri de gördüm :D en azından pazartesiye kadar idare ederim diye düşünüyorum eğer önerdiğiniz bir ürün var ise linkini yollarsanız siparişini veririm ilgilendiğin için teşekkürler bro
Ben de baktım da şimdi Akasa'nın stoğu kalmamış hiçbir yerde. En mantıklısı sizin attığınız link gibi görünüyor. Başka link bulamadım, değişik markasız ürünler var da pek güvenemedim. Bu marka bu konuda epey adı geçen bir marka en azından. Aliexpress'te binlerce satış rakamları var. Rica ederim, alırsanız hayırlı olsun şimdiden.

Aliexpress'ten alırsanız 8,37$ + vergi.

Ben de baktım da şimdi Akasa'nın stoğu kalmamış hiçbir yerde. En mantıklısı sizin attığınız link gibi görünüyor. Başka link bulamadım, değişik markasız ürünler var da pek güvenemedim. Bu marka bu konuda epey adı geçen bir marka en azından. Aliexpress'te binlerce satış rakamları var. Rica ederim, alırsanız hayırlı olsun şimdiden.

Aliexpress'ten alırsanız 8,37$ + vergi.
1 ay bekletiyor o da 70 tl falan yapıyor sanırım arada 20 tl fark var sizce hangisi mantıklı

Türkiye'den almak daha mantıklı (bu cümleyi nadiren kuruyoruz :D)
:D aynen nadiren oluyor arada telefonum kapandı ödeme yapamıyorum akşam şarj ettikten sonra siparişini geçicem çok teşekkür ederim bro umarım işe yarar ben bir de şeyi merak ediyorum şimdi sıvı soğutma falan var bende pc daha yük altına girmediği için fanlarım yüksek kapasite çalışmadı yüksek kapasitede belki ısınması engellenebilir diye düşünüyorum

:D aynen nadiren oluyor arada telefonum kapandı ödeme yapamıyorum akşam şarj ettikten sonra siparişini geçicem çok teşekkür ederim bro umarım işe yarar ben bir de şeyi merak ediyorum şimdi sıvı soğutma falan var bende pc daha yük altına girmediği için fanlarım yüksek kapasite çalışmadı yüksek kapasitede belki ısınması engellenebilir diye düşünüyorum
Evet, iyi bir hava akışı neredeyse bütün parçaların daha iyi soğumasını sağlar, M.2 SSD de dahil :) Fanları kontrol edebiliyorsan gürültüsü seni rahatsız etmeyecek en son hızda çalıştırabilirsin, yaz mevsimindeyiz baya dereceler arttı çünkü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,091,348
Üyeler
173,490
Son üye
vanera
Geri