Yardım Portable SSD Sorunu

blackmon

80+
Reaksiyon skoru
40
Merhaba arkadaşlar geçen gün bu ürünü Amazon depodan almıştım bir arkadaşımız daha almıştı. Ürün bugün geldi ürün kablo vs sıfır kullanılmamış gibiydi. Cihazdaki bant vs duruyordu. En ufak çizik vsde yok.

Cihazı test etmek istiyorum fakat cihazdamı sorun var benim bilgisayardamı anlamadım gitti. Anlayan yardımcı olabilir mi. Cihazın kendi yazılımına bakayım dedim oda bir türlü test etmedi , fakat cihaz dosya vs atılıyor siliniyor çalışıyor duruyor.

1784413787180.webp

diskmark usb 3.0 üstünden testi.

1784413659212.webp

hd sentinal bilinmeyen gösteriyor tarama vs yapmıyor.

1784413659240.webp

Cihazın kendi yazılımı.

1784414036491.webp

1784414049987.webp

Merhaba arkadaşlar geçen gün bu ürünü Amazon depodan almıştım bir arkadaşımız daha almıştı. Ürün bugün geldi ürün kablo vs sıfır kullanılmamış gibiydi. Cihazdaki bant vs duruyordu. En ufak çizik vsde yok.

Cihazı test etmek istiyorum fakat cihazdamı sorun var benim bilgisayardamı anlamadım gitti. Anlayan yardımcı olabilir mi. Cihazın kendi yazılımına bakayım dedim oda bir türlü test etmedi , fakat cihaz dosya vs atılıyor siliniyor çalışıyor duruyor.

Alıntıyı görüntüle

diskmark usb 3.0 üstünden testi.

Alıntıyı görüntüle

hd sentinal bilinmeyen gösteriyor tarama vs yapmıyor.

Alıntıyı görüntüle

Cihazın kendi yazılımı.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Hocam dosya aktarımı esnasında hata verip duruyor ise disk arızalı dır, fakat usb 3.0 portu 5 gbit oluyor dolayısıyla bu hızlar normal karşılaşabilirsin usb 3.2 gen 2 portu veya üzeri olması lazımki cihazın maksimum veri transferi olsun, gen3 ssdden full verim almak icin usb4 portu olan nvme kutusu lazım

Hocam dosya aktarımı esnasında hata verip duruyor ise disk arızalı dır, fakat usb 3.0 portu 5 gbit oluyor dolayısıyla bu hızlar normal karşılaşabilirsin usb 3.2 gen 2 portu veya üzeri olması lazımki cihazın maksimum veri transferi olsun, gen3 ssdden full verim almak icin usb4 portu olan nvme kutusu lazım
Yok hocam kapanmıyor sorunsuz kopyalıyor siliyor 30/40 GB dosya attım sildim sorun olmadı

Hd essentials ile test edeyim dedim oda tanımıyor isimsiz görüyor resimdeki gibi duruyor, kendi yazılımıda sorun çıkardı test edemedim :)) kafaya taktım

Seri vs her şey tutuyor böyle olunca.. dedim bozuk mu normal mi peki

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,050
Üyeler
199,277
Son üye
chokqu

Geri