SSD Tavsiyesi

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,030
Arkadaşlar normalde aklımda Spectrix S40G RGB M.2 SSD vardı.Fakat ısınıyor dediler.Aslında Sadece içine windows kurup temel programları yükleyecektim.Yani oyunlarım HDD'de olacak.Ona rağmen ssd sıkıntı yaşatacak ise 250 gb samsung 970 evo düşünüyorum. 520 gb S40G RGB m2 700 küsur,250gb samsung 970 evo m2 aynı fiyat bandında yani arada 250gb lık büyük bir fiyat farkı var.tabii ki samsung daha kalitelidir fakat anakartım bile b550-e gaming.RGB delisiyim biraz.Eğer s40g ısınma ve ömür olarak bana sorun yaşatmayacak ise onu alasım var dediğim gibi sadece windows discord skype chrome ve temel programlar çalışıcak oyunları ssd'den oynamayacağım.Sizin önerileriniz nedir ? Bu ikisi dışında illaki başka bir tavsiyeniz olursa lütfen gerçekten kaliteli olsun max bütçe 750.

S40G RGB M.2 SSD aldınız mı?

Yaklaşık 1 saat sonra indirimli fiyattan alabilirsin --- https://www.incehesap.com/gaming-geceleri/
Screenshot_12.png

S40 Rbg alev alıyor.

Dostum bu modelin samsung 970 m2 karşısında performansı nasıldır.Sadece indirimli olduğu için mi almalıyım ? Yoksa gerçekten performanslı ısınmayan uzun vadede ömürünü koruyan bir model mi ?
Bunun fiyatı daha önceki indirimlerde 599 oluyordu. Yine bu civarda olacaktır.
RGB SSD almak pek mantıklı değil, çünkü CPU soğutucu + ekran kartı derken pek görmüyorsun.
Bu M2 SSD'nin performansı iyi, soğutma bloğu da geliyor içinde, gayet uygun.
512 GB ve hızları da yüksekti. Testlerini yapanlar vardı forumda.
600 TL'ye bunu alıp, kalan 150 TL'ye başka RGB ürünler alabilirsin.

Bunun fiyatı daha önceki indirimlerde 599 oluyordu. Yine bu civarda olacaktır.
RGB SSD almak pek mantıklı değil, çünkü CPU soğutucu + ekran kartı derken pek görmüyorsun.
Bu M2 SSD'nin performansı iyi, soğutma bloğu da geliyor içinde, gayet uygun.
512 GB ve hızları da yüksekti. Testlerini yapanlar vardı forumda.
600 TL'ye bunu alıp, kalan 150 TL'ye başka RGB ürünler alabilirsin.
Peki bunu alırsam ve anakartımın kendi soğutma bloklarını kullansam daha iyi olmaz mı? Model Rog B550 e gaming.

Peki bunu alırsam ve anakartımın kendi soğutma bloklarını kullansam daha iyi olmaz mı? Model Rog B550 e gaming.
Ben olsam anakartın soğutmasını kullanırdım. Tercih tamamen kullanıcıya kalmış.

SSD'nin kutusunun içerisinden soğutucu bir şey çıkıyor (ismi aklıma gelmedi xd), onu takıp anakartının soğutma bloğu olan M.2 slotuna takabilirsin, veya o soğutma şeysini takmadan da takabilirsin, nasıl olsa ısıyı iyi iletecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,979
Üyeler
191,014
Son üye
justseaxx
Geri