SSD ve Sabit Disk

cgtytrn

80+
Reaksiyon skoru
229
Merhabalar yeni bir sistem topladım, 1TB Sabit Disk ve 480GB SSD var içinde . Sistemin yavaşlamaması için neyi, nereye kurmam gerekiyor ? ( Windows, oyunlar, diğer programlar vs. ) Oyun olarak Cod, apex legends, steam ( dota,cs go ), valorant tarzı oyunları indireceğim. Cevaplarsanız sevinirim

Windowsu ve çok sık oynadığınız oyunları ssd'ye, diğer oyunları hdd'ye kurabilirsiniz bence.

Sistemi SSD kur ve son 15 gb kalana kadar SSD kurmaya devam edebilirsin

Önceliğin işletim sistemini SSD ye kurmak olsun düzenli oynadığın oyunların varsa onları da kurabilirsin SSD içine

Tamamdır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Önceliğin işletim sistemini SSD ye kurmak olsun düzenli oynadığın oyunların varsa onları da kurabilirsin SSD içine
Eyvallah öyle yapacağım

Hazır sistem geleceği için onlar zaten ssdye mi kurmuştur windowsu ( deneme sürümü )

Hazır sistem geleceği için onlar zaten ssdye mi kurmuştur windowsu ( deneme sürümü )

Disk hızı vs gerektiren programları ve windowsu SSD'ye kurabilirsin ve bazı yüklenmede çok sorun çıkaran oyunları geri kalan her şey HDD'ye.

Geri