SSD yazma problemi

HyAksi

80+
Reaksiyon skoru
52
gta5 i indiriken alttaki yazma dikkatimi çekti bazen 522mbs den 0 a atıyor bu bi sıkıntı mı ? 1.5 aylık sistem.
biostar s120-512 gb

Ekler

• ssd.webp
    ssd.webp
    14.7 KB · Hit: 48
  • 1.webp
    1.webp
    33.2 KB · Hit: 70
  • 2.webp
    2.webp
    74.4 KB · Hit: 58
gta5 i indiriken alttaki yazma dikkatimi çekti bazen 522mbs den 0 a atıyor bu bi sıkıntı mı ? 1.5 aylık sistem.
biostar s120-512 gb
Epic Games'te indirme hızları sınırlandırılmıştı. O yüzdendir.

Aynısı bende de oluyor bir sorun yok dostum rahat ol.

indirme hızını kasdetmiyorum oda az da konu o değil. alttaki SSD yazma hızını diyorum
İnmeyen veriyi SSD'ye kaydedemez ki. Aynı şey bağlantı sorunları yaşandığı zaman Steam vs. platformlarda da oluyor.
Epic GTA V indirirken, aynı anda Steam üzerinden ücretsiz bir oyunu indirmeye başla, o zaman fark edersin ne demek istediğimi.
SSD hız testi sonuçlarını eklemişsin. 500+ hız almışsın okuma ve yazma olarak. Bu da gayet iyi değerler.

Aynısı bende de oluyor bir sorun yok dostum rahat ol.
eyv

İnmeyen veriyi SSD'ye kaydedemez ki. Aynı şey bağlantı sorunları yaşandığı zaman Steam vs. platformlarda da oluyor.
Epic GTA V indirirken, aynı anda Steam üzerinden ücretsiz bir oyunu indirmeye başla, o zaman fark edersin ne demek istediğimi.
SSD hız testi sonuçlarını eklemişsin. 500+ hız almışsın okuma ve yazma olarak. Bu da gayet iyi değerler.

inmeyen veriyi nasıl kaydedemez ? inen bir kısmını diskte biryere kaydetmese bu inen parçalar nerde bekliyor oluyo :S. (inen inmek üzrere olan veri kaydediliyor yani)
benim derdim yazmada anlık 0 a düşmesi. yukardaki arkadaşta bi sıkıntı yok diyosa yoktur demektir. ilk defa böyle bişeye denk geldim sonucta

Yazacak bir şey kalmıyorsa mecburen duracak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,799
Üyeler
190,978
Son üye
Saksı .Alkan
Geri