Ssd üzerine termalpad yerleştirip soğutucu bloğa yerlestirecen. Üzerinde kağıt olmasın yani termalpad direk ssd temas etsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ssd üzerine termalpad yerleştirip soğutucu bloğa yerlestirecen. Üzerinde kağıt olmasın yani termalpad direk ssd temas etsin
Kesinlikle ssd üzerindeki stickeri sok ben sokmeden taktım hicbir etkisi olmadı sogutucununm2 ssd ve soğutucusu geldi ama m2 ssd nin üstünde stickeri var çıkartsam sorun olur mu?
Alıntıyı görüntüle
üsttekini söktüm altındakini sökmedim ama, üstünde uyarı vardı sökersem garanti bozulur diyeKesinlikle ssd üzerindeki stickeri sok ben sokmeden taktım hicbir etkisi olmadı sogutucunun
Sıkı olmasinin zararı olmaz thermalpad her iki yüzeye de temas ediyorsa , tamamdır. Ssd ısıyı alıp bloğa yayacak yani mantığı oAlıntıyı görüntüle
Taktım, alta gri olanı koyunca üstte boşluk kalıyordu milimetrik temas etmiyordu. İki beyazı kullanmak zorunda kaldım ama bu seferde şıktı gibi geldi üst kapağı takarken zorladı sıkı oldu baya. Sıkı olmasının bi zararı olur mu acaba
şimdi kaydırarak çıkmıyor bu arada . cıkartmam gerekirse soğutucuyu yamultup çıkarabilirim anca
taktım pc ye sorun yoktu, hız testi yaparken ssd yi görmez oldu pc yeniden taktım cıkardım hala yok neden olabilir? hız testi yaparken normal sonuclar veriyordu sıcaklıkta 35 36 dereceydiSıkı olmasinin zararı olmaz thermalpad her iki yüzeye de temas ediyorsa , tamamdır. Ssd ısıyı alıp bloğa yayacak yani mantığı o