grasdiyas
80+ Silver
yüksekmi olmuş yoksa ortalamamı birazdaha kullanırsam elimde kalıcak kurtulup 1tb almayı düşünüyorum ilerde
Fiyat yüksek bence. Ve pek iyi durumda da değil. Kafana uyan bir fiyata ver gitsin.
yüksekmi olmuş yoksa ortalamamı birazdaha kullanırsam elimde kalıcak kurtulup 1tb almayı düşünüyorum ilerde
Ne zaman aldınki al bak benim emektar 5 sene oldu 35 tb veri yazılmış üstüne dediği kadarıyla durumu bu Kingston Fury 240 gb var
oldu baya 4 senesi vardır ama çok kullanmadım 573 gün iyi dayanmışNe zaman aldınki al bak benim emektar 5 sene oldu 35 tb veri yazılmış üstüne dediği kadarıyla durumu bu Kingston Fury 240 gb var
Alıntıyı görüntüle
halada gidiyor emektar gittiği yere kadar yeni pcye geçince sn580 olanı alacağım bundan hala sata ssd de kurulu windowsoldu baya 4 senesi vardır ama çok kullanmadım 573 gün iyi dayanmış
bence max 300 eder 240GB ssd. Çünkü indirimde geçen sandisk 600₺ ydi
Fiyat yüksek bence. Ve pek iyi durumda da değil. Kafana uyan bir fiyata ver gitsin.
Ne zaman aldınki al bak benim emektar 5 sene oldu 35 tb veri yazılmış üstüne dediği kadarıyla durumu bu Kingston Fury 240 gb var
Alıntıyı görüntüle
400 den satıldı ama param güvende ile bişey olmaz inş200-300 arası veren olursa sat geç o fiyata baya bir bekletir
Hayırlı olsun umarım bir sorun yaşamazsınız kargolarken çalışırken vs videolarını çekin kanıtınız olsun çalıştığına dair ürünü kargoya teslim ederkende video çekin hepsi elinizde belgeli şekilde dursun ne olur ne olmaz400 den satıldı ama param güvende ile bişey olmaz inş
teşekkürler hocam dediğiniz gibi yapayım ne olur olmazHayırlı olsun umarım bir sorun yaşamazsınız kargolarken çalışırken vs videolarını çekin kanıtınız olsun çalıştığına dair ürünü kargoya teslim ederkende video çekin hepsi elinizde belgeli şekilde dursun ne olur ne olmaz
low level format atsammı acaba fotolar vardı zararlı bi uygulama ssd ler için ne yapsam bilemedim açıkcasıHayırlı olsun umarım bir sorun yaşamazsınız kargolarken çalışırken vs videolarını çekin kanıtınız olsun çalıştığına dair ürünü kargoya teslim ederkende video çekin hepsi elinizde belgeli şekilde dursun ne olur ne olmaz
Fotoğraflarınızı yedekleyin sonrasında low level format atın derim adama tertemiz bir ürün göndermiş olursunuz hemteşekkürler hocam dediğiniz gibi yapayım ne olur olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:
low level format atsammı acaba fotolar vardı zararlı bi uygulama ssd ler için ne yapsam bilemedim açıkcası