Hocam biz arkadaşla online oynayacağız, garaj modifiye gezinti beraber görev falan yaparız diye düşünüyoruz.İlk sistemi aldığımda ben de gta 5 yüklemiştim hevesle. Ama 240 levelden sonra sarmadığı için 1 saat sonra geri sildim. Yine o boş alan geri açıldı.
Hiç öyle bir şey duymadım ama sınıra geldiğimde boş bırak diye uyarıcak mı?Windows seni diski boş bırak diye uyarır.
Boş alan gerekirse windows uyarı veriyor. Gta 5'te çok takılmadıysan daha önce zaten sarar. Ben daha öncesinde lifeless bi şekilde sürekli oynadığım için artık bunaldım.Hocam biz arkadaşla online oynayacağız, garaj modifiye gezinti beraber görev falan yaparız diye düşünüyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç öyle bir şey duymadım ama sınıra geldiğimde boş bırak diye uyarıcak mı?
Sadece kafede oynamıştım bi kaç kere çok oynamadım. İlk defa kendi pc mde oynayacağım işte.Boş alan gerekirse windows uyarı veriyor. Gta 5'te çok takılmadıysan daha önce zaten sarar. Ben daha öncesinde lifeless bi şekilde sürekli oynadığım için artık bunaldım.
Hocam biz arkadaşla online oynayacağız, garaj modifiye gezinti beraber görev falan yaparız diye düşünüyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiç öyle bir şey duymadım ama sınıra geldiğimde boş bırak diye uyarıcak mı?
Onu bende anlıyorum diskin dolduğunu, ben sağlığı için diyorum.Alıntıyı görüntüle
Disk dolduğunda çizgi kırmızıya döner.