Yardım Ssd'de garip bir sorun var

Reaksiyon skoru
49
Bir önceki açtığım konuda bahsettiğim sorunun ssd'deki sorundan kaynaklı olduğu anlaşıldı. Bu sefer temiz kurulumu (o kadar programı, oyunu, yedeği yok sayıp) hdd'e yaptım. Sandığım gibi disk yönetiminden biçimlendirme yapamadım, biostaki ssd sıfırlama modunda da hata veriyor. Dosya gezgininden biçimlendirdiğimde yükleniyor bitiriyor biçimlendirme tamamlandı diyor içine baktığımda her şey olduğu gibi duruyor. Windows kurulumunda da aynı şekilde. Bu durumda ne yapılabilir?

Bir önceki açtığım konuda bahsettiğim sorunun ssd'deki sorundan kaynaklı olduğu anlaşıldı. Bu sefer temiz kurulumu (o kadar programı, oyunu, yedeği yok sayıp) hdd'e yaptım. Sandığım gibi disk yönetiminden biçimlendirme yapamadım, biostaki ssd sıfırlama modunda da hata veriyor. Dosya gezgininden biçimlendirdiğimde yükleniyor bitiriyor biçimlendirme tamamlandı diyor içine baktığımda her şey olduğu gibi duruyor. Windows kurulumunda da aynı şekilde. Bu durumda ne yapılabilir?
SSD'nin marka ve modeli nedir ?

Windows'u HDD yüklediğine göre BIOS'dan HDD'den boot etmesini sağla sonra SSD'yi yönetten biçimlendirin.

Windows'u HDD yüklediğine göre BIOS'dan HDD'den boot etmesini sağla sonra SSD'yi yönetten biçimlendirin.
Zaten harddisk'e yüklediğim sistemi kullanıyorum ssd'deki kullanılır gibi değil harddiskten bile daha geç açılıyor donuyor takılıyor ve mavi ekran. Söylediğim gibi nereden denediysem ssd'yi biçimlendiremedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CrystalMark ı çalıştırdım değerler normal.

Bir önceki konuda bahsettiğim şuydu: Geç açılma, takılma, mavi ekran sorunuyla beraber ayarlardan sıfırlamayı denesem de USB ile temiz kurulumu denesem de kurulum yüklenip yeniden başlattıktan sonra kurulumu yok sayıp masaüstüne geri dönüyordu.

Son düzenleme:
Geri