Programları var ama bende nasıl yapıldığını bilmiyorum.Dostlar eski ssdim üzerinden yeni ssdme windosu taşımak istiyorum tam olarak nasıl yaparım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz !?
@Emmree kanka bi yardım edermisin
Bu soruyu Google a yazdığında Windows un taşıma rehberi çıkıyodu sanırımDostlar eski ssdim üzerinden yeni ssdme windosu taşımak istiyorum tam olarak nasıl yaparım bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz !?
@Emmree kanka bi yardım edermisin
Kanka tam bulamadım linkermisinBu soruyu Google a yazdığında Windows un taşıma rehberi çıkıyodu sanırım
Aga biraz baksan ben bulamadımdaProgramları var ama bende nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Hocam senin olayla tam alakalı mı bilmiyorum ama bi bakıverKanka tam bulamadım linkermisin
Aga biraz baksan ben bulamadımda
Gördüm hocam evet sorunun çözümü bu olabilir başka önerilere açığımHocam senin olayla tam alakalı mı bilmiyorum ama bi bakıver
Windows 10 Yeniden Kurmadan SSD'ye Nasıl Taşınır?
Windows 10'u yeniden yüklemeden bir SSD'ye nasıl taşıyacağınızı öğrenin! Pratik adım adım kılavuzumuz size yardımcı olacak!mspoweruser.com
Önerilere açık olma çünkü çözüm bu. babamla fabrikalarda disk aktarımında bunu kullanıyoruz.Gördüm hocam evet sorunun çözümü bu olabilir başka önerilere açığım
Tamamdır teşekkür ederimÖnerilere açık olma çünkü çözüm bu. babamla fabrikalarda disk aktarımında bunu kullanıyoruz.