Neler Yeni

Ssdler pc'yi yavaşlatıyor

justme123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mehmet alasoy
elimde 2 tane ssd var ve büyük bir depolama sorunu yaşıyorum 2 ssdyi taktıktan sonra (yaklaşık 1hafta sonra) pcdeki uygulamalar acayip yavaş açılıyor 10 saniyede açılan pc 2-3dk da açılıyor %100'e çıkıyor vs ssd'lere format atmama rağmen sorun devam ediyor bildiğiniz bir çözüm yolu var ise yardım ederseniz sevinirim

Son düzenleme:

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,064
İsim
.
elimde 2 tane ssd var ve büyük bir depolama sorunu yaşıyorum 2 ssdyi taktıktan sonra (yaklaşık 1hafta sonra) pcdeki uygulamalar acayip yavaş açılıyor 10 saniyede açılan pc 2-3dk da açılıyor vs ssd'lere format atmama rağmen sorun devam ediyor bildiğiniz bir çözüm yolu var ise yardım ederseniz sevinirim
PC özelliklerin neler ?

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Onur Erçakır
Ben de yeni HP EX900 Plus nvme aldım ama kağnı gibi. Oyunların yükleme ekranları zor geçiyor. Öteki ssd den açınca oyun roçketliyor. Sorunu çözemedim bir türlü.

justme123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
mehmet alasoy
Ben de yeni HP EX900 Plus nvme aldım ama kağnı gibi. Oyunların yükleme ekranları zor geçiyor. Öteki ssd den açınca oyun roçketliyor. Sorunu çözemedim bir türlü.
pahalı bi ssd bir de, anakartın ile uyumsuz olabilir belki bir çok kişide duymuştum böyle bir sorun

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Onur Erçakır
Hem de 2TB. Elimde patladı resmen. 2 farklı pc var. İkisinde de yavaş çalışıyor. Dediğin gibi format da çözmüyor.

Başka bir nvme var elimde. Onda da sorun vardı. Restart çekince cihaz yok oluyordu. Pc yi kapatıp açınca yani gücü kesince cihazı görüyordu. 1 sene falan öyle kullandım sonra kendiliğinden düzeldi. Neden düzeldiğine dikkat etmedim malesef. bios güncellemesi mi yoksa windows versiyonu mu neden düzeldi bilmiyorum.

Top Bottom