Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Piyasadaki Bilinmeyen SSD markalarının ssdlerden bilgi çalabilirmi böyle bir şey mümkünmü? merak ettim
İmkan yok.Piyasadaki Bilinmeyen SSD markalarının ssdlerden bilgi çalabilirmi böyle bir mümkünmü? merak ettim
@Treyarch Yanlış etiketlemişsin Sanmam böyle bir şey olacağını ama adı sanı belli olmayan no name ssdlerde olabilir belki ama çalabilmesi için internete bağlı olması lazım onuda nasıl gerçekleştirebilir bilemiyorumPiyasadaki Bilinmeyen SSD markalarının ssdlerden bilgi çalabilirmi böyle bir mümkünmü? merak ettim
Bilgisayarında virüs yoksa çalamaz.Piyasadaki Bilinmeyen SSD markalarının ssdlerden bilgi çalabilirmi böyle bir mümkünmü? merak ettim
Adı sanı bilinmeyen SSD disklerde bu bir ihtimal gerçekleşebilir, SSD'nin de iyisi almakta fayda var, hem donanımsal sorun hemde güvenlik sorunu yaşamamak için.Piyasadaki Bilinmeyen SSD markalarının ssdlerden bilgi çalabilirmi böyle bir şey mümkünmü? merak ettim
Bulaştırmasa bile ağ saldırısı diye bir şey var dostum. Adamlar direkt senin ağına saldırıyorlar. Ve bu ağ saldırısı üzerinden sistemine sızıyorlar.Standart bir kullanıcı PC sine (Virüs bulaşmadığı sürece) saldırmazlar.
Bu bir ihtimal gerçekleşebilir diye bir durum yok bilgisayarına erişen kişiye ne yapacaksınız da ssdden veri çalmayı engelleyecek siniz zaten SSDye erişimi kısıtlayacak bir teknoloji kullaniyorsan bilgisayarina da kimse erismezAdı sanı bilinmeyen SSD disklerde bu bir ihtimal gerçekleşebilir, SSD'nin de iyisi almakta fayda var, hem donanımsal sorun hemde güvenlik sorunu yaşamamak için.
Bulaştırmasa bile ağ saldırısı diye bir şey var dostum. Adamlar direkt senin ağına saldırıyorlar. Ve bu ağ saldırısı üzerinden sistemine sızıyorlar.
Darkweb gibi yerlerde bu tarz olaylar sıklıkla yaşanıyor. Adam alıyor atıyorum abc markalı SSD'yi kasayı değişiyor chip'i yeniden düzenliyor al sana cbc marka ssd. Önyüklenebilir bölümüne bir RAT entegrasyonu yapıyorsun, RAT ile sunucu arasında iletişim kurmayı başarırsan baam. Dark web de adamlar 500TL piyasa koşulu olan ürünü 200'den verince kaliteli göz alıcı şaşalı ışıl ışıl bir reklam yapınca da hop atlıyorlar tabi. Sonra nereden buldun benim fotomu falan filan. Geri kalanı hepimizin bildiği standart şeyler.Bu bir ihtimal gerçekleşebilir diye bir durum yok bilgisayarına erişen kişiye ne yapacaksınız da ssdden veri çalmayı engelleyecek siniz zaten SSDye erişimi kısıtlayacak bir teknoloji kullaniyorsan bilgisayarina da kimse erismez
Darkweb' den alma sendeDarkweb gibi yerlerde bu tarz olaylar sıklıkla yaşanıyor. Adam alıyor atıyorum abc markalı SSD'yi kasayı değişiyor chip'i yeniden düzenliyor al sana cbc marka ssd. Önyüklenebilir bölümüne bir RAT entegrasyonu yapıyorsun, RAT ile sunucu arasında iletişim kurmayı başarırsan baam. Dark web de adamlar 500TL piyasa koşulu olan ürünü 200'den verince kaliteli göz alıcı şaşalı ışıl ışıl bir reklam yapınca da hop atlıyorlar tabi. Sonra nereden buldun benim fotomu falan filan
Ucuz napak yaniDarkweb' den alma sende
Sen kim olduğunu bile bilmediğin birinin verdiği CD’yi, diski veya USB’yi bilgisayarına takar mıydın? Bir ihtimal kelimesini yanlış anlamışsın. Peki ya erişimini kısıtlayacak teknolojiyi kullanmıyorsa? Adam X markasından bilinmeyen sıradan bir SSD alıp bunun içine zararlı yazılım enjekte edebilir ki bu normal bir durum.Bu bir ihtimal gerçekleşebilir diye bir durum yok bilgisayarına erişen kişiye ne yapacaksınız da ssdden veri çalmayı engelleyecek siniz zaten SSDye erişimi kısıtlayacak bir teknoloji kullaniyorsan bilgisayarina da kimse erismez
Tor tamamen anonim bir ağ değildir, tam anonimlik için Whonix işletim sistemini sanal makineye kurup TOR node’una bağlanmak gereklidir, Whonix senin ana makine ve TOR ile olan bağlantını encrypt eder, ve bu sayede tamamen anonim olursun fakat bu işin yasal boyutu ciddi olduğu için uzak durmanız tavsiye edilir. TOR sizi asla tamamen anonim yapmaz, TOR’un da açıkları vardır, mesela Cloudflare ile sitenize TOR ağı üzerinden bağlanan birinin gerçek IP adresini öğrenebilirsiniz. Tabii bu işlem hemen tespiti yapılacak bir şey değil, TOR’un çalışma mantığı basittir, TOR sizi dünyanın çeşitli yerlerinde ki gönüllü TOR sunucularına bağlar ve sizi sürekli olarak bu sunucular üzerinden geçirir, ve kaydınızı tutmaz. Ancak dediğim gibi TOR’un da açıkları vardır.Böyle kötü niyetli arkadaşlar için Darcomet Rat öneririm.
Yakalanmamak için parmak izlerine dikkat edin sunucunuzu bir ağın arkasında gizleyin. (MESELA TOR )
Fingerprint meselerini göz ardı etmeyin
Bir de böyle kötü niyetli arkadaşlar için vicdansızlık vazgeçilmez önerim.