Neler Yeni

SSD'nin içinde sadece Windows olmasına rağmen 200gb yer kaplıyor

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
SSD=Patriot burst 240gb
Adsız.png

BeKo'O

80+ Silver
Arama yerine temp yazıp enterlayın çıkan yerde dosyaları taratsın bakalım yer kaplayan ne var. Sonra fotoğrafı buraya atınız.

BeKo'O

80+ Silver
Burda da bişey gözükmüyor Allah Allah, SSD'yi daha önce ne kadar kullandınız nereden aldınız ya da başka cihazlarda kullanıldı mı?

Yapmanız gerek depolama birimine girip tek tek klasör özelliklerine bakıp yüksek yer kaplayan klasörlere daha sonra dosyalara girip bakmanız ne yer kaplıyor diye. İnşallah anlatabildim

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    33.3 KB · Hit: 28

AsetilCoA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Taner Han
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Burda da bişey gözükmüyor Allah Allah, SSD'yi daha önce ne kadar kullandınız nereden aldınız ya da başka cihazlarda kullanıldı mı?

Yapmanız gerek depolama birimine girip tek tek klasör özelliklerine bakıp yüksek yer kaplayan klasörlere daha sonra dosyalara girip bakmanız ne yer kaplıyor diye. İnşallah anlatabildim
Daha dün aldım (sıfır) 5dk önce normaldi ve tek tek baktım gb olarak normal dosyalar

BeKo'O

80+ Silver
Daha dün aldım (sıfır) 5dk önce normaldi ve tek tek baktım gb olarak normal dosyalar
Hocam valla aklıma başka bir şey gelmiyor dolu ise illa ki yüksek boyutlu dosyalar olması lazım. Zaten yeni almışsınız bence bir format atınız tekrardan temiz kurulum yapınız birşeyi kalmaz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,248
Üyeler
164,277
Son üye
Mrdxx7
Top Bottom