Arama yerine temp yazıp enterlayın çıkan yerde dosyaları taratsın bakalım yer kaplayan ne var. Sonra fotoğrafı buraya atınız.
Yok onu kast etmedim : aşağıdan arama barından aratınız.
Yok onu kast etmedim : aşağıdan arama barından aratınız.
sen ona bir format at istersen. bende en az 2 yıldır format atılmayan pcde böyle gözüküyor.Alıntıyı görüntüle
Bu çıktı doğru gidiyor muyum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
189 gb windows ?
Daha dün aldım (sıfır) 5dk önce normaldi ve tek tek baktım gb olarak normal dosyalarBurda da bişey gözükmüyor Allah Allah, SSD'yi daha önce ne kadar kullandınız nereden aldınız ya da başka cihazlarda kullanıldı mı?
Yapmanız gerek depolama birimine girip tek tek klasör özelliklerine bakıp yüksek yer kaplayan klasörlere daha sonra dosyalara girip bakmanız ne yer kaplıyor diye. İnşallah anlatabildim
Hocam valla aklıma başka bir şey gelmiyor dolu ise illa ki yüksek boyutlu dosyalar olması lazım. Zaten yeni almışsınız bence bir format atınız tekrardan temiz kurulum yapınız birşeyi kalmaz diye düşünüyorum.Daha dün aldım (sıfır) 5dk önce normaldi ve tek tek baktım gb olarak normal dosyalar
format atalı 15dk oldusen ona bir format at istersen. bende en az 2 yıldır format atılmayan pcde böyle gözüküyor.
microsoftun kendi aracıyla mı oluşturdun flash belleği?format atalı 15dk oldu