- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o kadar odeyemiyorum ama okuma yazma hızı yüksek msi spatium 500gb falan alsam nasıl olur sizcekingston crucial samsung kioxia bilelen modeller ama 500 gb almayın bence zorlayıp 1 tb alın
Hocam o kadar odeyemiyorum ama okuma yazma hızı yüksek msi spatium 500gb falan alsam nasıl olur sizcekingston crucial samsung kioxia bilelen modeller ama 500 gb almayın bence zorlayıp 1 tb alın
hocam o zaman 1 tb ssd alın zaten degiştirmesi eklemesi degiştirmesi kolay çünkü 500 gb cidden çok hızlı doluyor ileride güzel bir ssd alır takarsınızHocam o kadar odeyemiyorum ama okuma yazma hızı yüksek msi spatium 500gb falan alsam nasıl olur sizce
Anlamadım hocam twinmos mü alayım yani netac falanda alabiliyorum paramla ama daha fazlasına param yetmiyorhocam o zaman 1 tb ssd alın zaten degiştirmesi eklemesi degiştirmesi kolay çünkü 500 gb cidden çok hızlı doluyor ileride güzel bir ssd alır takarsınız
twinmos alın hocam ileride bozulursa yenisini alırsınız 500 gb cidden yetmiyor hiç girmeyin o işeAnlamadım hocam twinmos mü alayım yani netac falanda alabiliyorum paramla ama daha fazlasına param yetmiyor
Hocam CS valo genshin falan oynuyorum eğer doluyorsa twinmosu alacağım sizin dediğiniz gibitwinmos alın hocam ileride bozulursa yenisini alırsınız 500 gb cidden yetmiyor hiç girmeyin o işe
hocam windows cs valo genshinle 500 tam dolar bir şey yüklemek isteseniz dert olur 1tb twinmosu alın en azından kafanı rahat olurHocam CS valo genshin falan oynuyorum eğer doluyorsa twinmosu alacağım sizin dediğiniz gibi
Tamamdır hocam sagolun peki bozulduğunu nerden anlarim ve bozulursa ne olur? Bozulmama şansı var mı?hocam windows cs valo genshinle 500 tam dolar bir şey yüklemek isteseniz dert olur 1tb twinmosu alın en azından kafanı rahat olur
Rica ederim hocam her zaman, bozulduğunda windows mavi ekran verir açılmaz hatalar görürsünüz anlarsını yani v elbette bozulmama şansı var hocam kesin bozulacak diye şey yokTamamdır hocam sagolun peki bozulduğunu nerden anlarim ve bozulursa ne olur? Bozulmama şansı var mı?
Teşekkürler hocam twinmos alıyorum ozaman umarım bozulmaz diyerekRica ederim hocam her zaman, bozulduğunda windows mavi ekran verir açılmaz hatalar görürsünüz anlarsını yani v elbette bozulmama şansı var hocam kesin bozulacak diye şey yok
Sağlık değerlerine nerden bakıyorsunuzKendim 1tb kioxia exceria kullanıyorum, daha 1 sene geçmeden sağlık değeri %88 civarına geldi. O yüzden Kioxia'yı pek öneremem. Aynı şekilde diğer marka hakkında bilgim olmadığından onunla alakalı yorum yapamayacağım.
İnşallah bozulmaz hocam şimdiden hayırlı olsunTeşekkürler hocam twinmos alıyorum ozaman umarım bozulmaz diyerek
Ama bazen 300 ibrelilerde 1.0 motor oluyor 200 ü zor görüyor kaliteli kontrolcülerinin olması gerekŞöyle düşün
a arabasının ibresi 180
b arabasının ibresi 300
Mantıken b araba daha hızlı oluyor
Bu Ssd lerde de be kadar yüksek o kadar iyi
Kioxia'da aynısını yaşadım. Kingston tercih edilmeli bence.Kendim 1tb kioxia exceria kullanıyorum, daha 1 sene geçmeden sağlık değeri %88 civarına geldi. O yüzden Kioxia'yı pek öneremem. Aynı şekilde diğer marka hakkında bilgim olmadığından onunla alakalı yorum yapamayacağım.