E eyp.exe 80+ Katılım 7 Mayıs 2021 Mesajlar 118 Dahası Reaksiyon skoru 30 İsim Eyüp 31 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar yeni sistem kurdum ama ssdyi tam taktım mı bilmiyorum ama ekran geldi windows kurma ekranı. Ekran geldiği için doğru takmış mı oluyorum?
Arkadaşlar yeni sistem kurdum ama ssdyi tam taktım mı bilmiyorum ama ekran geldi windows kurma ekranı. Ekran geldiği için doğru takmış mı oluyorum?
H HoYeon Jung 80+ Gold Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 5,544 31 Mayıs 2021 #2 eyp.exe yazmış: Arkadaşlar yeni sistem kurdum ama ssdyi tam taktım mı bilmiyorum ama ekran geldi windows kurma ekranı. Ekran geldiği için doğru takmış mı oluyorum? Devamı için tıklayın... Mantıken evet, takmış oluyorsun.
eyp.exe yazmış: Arkadaşlar yeni sistem kurdum ama ssdyi tam taktım mı bilmiyorum ama ekran geldi windows kurma ekranı. Ekran geldiği için doğru takmış mı oluyorum? Devamı için tıklayın... Mantıken evet, takmış oluyorsun.
G G.O.A.T. 80+ Platinum Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 12,139 En İyi Cevap 6 Dahası Reaksiyon skoru 26,245 Konum Staples Center İsim Mehmet İlgilendiği Kategoriler NBA 31 Mayıs 2021 #3 eyp.exe yazmış: Arkadaşlar yeni sistem kurdum ama ssdyi tam taktım mı bilmiyorum ama ekran geldi windows kurma ekranı. Ekran geldiği için doğru takmış mı oluyorum? Devamı için tıklayın... Windows geldiyse boot edecek bir cihaz bulmuş demekki, eğer içinde işletim sistemi yüklü USB vb. başka bir cihaz yoksa evet, takabilmişsiniz.
eyp.exe yazmış: Arkadaşlar yeni sistem kurdum ama ssdyi tam taktım mı bilmiyorum ama ekran geldi windows kurma ekranı. Ekran geldiği için doğru takmış mı oluyorum? Devamı için tıklayın... Windows geldiyse boot edecek bir cihaz bulmuş demekki, eğer içinde işletim sistemi yüklü USB vb. başka bir cihaz yoksa evet, takabilmişsiniz.