serhatzorlu45
80+
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hız testinde Mb/sn'i IOPS olarak değiştirip tekrar ekran görüntüsü atar mısın?
Hız testinde Mb/sn'i IOPS olarak değiştirip tekrar ekran görüntüsü atar mısın?
JD'de böyle bir sorun var. Sorunu sen yaşamıyorsun diye herkesin yaşamadığını düşünme.Aga direk JD diye yargılama bende tavsiye ile JD aldım 1 yıldır kullanıyorum nokta sorun yaşamadım.Yazma okuma,hızı vs ilk günki gibi bide JD nin LE diye modeli var onlar çöp onlar ile karıştırma.
Uygulamayı kapa aç yap bakalım. Hatalı gösteriyor.
Kapattım açtım sonuç bu.JD'de böyle bir sorun var. Sorunu sen yaşamıyorsun diye herkesin yaşamadığını düşünme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Böyle olması lazım. Eğer yine öyle olursa kırmızı kutucuktaki düğmeye basın ve testin bitmesi bekleyin.
Alıntıyı görüntüle
Yüklü de ne alaka cidden anlamadım.
Çok teşekkür ederim. Çözümü arayacağım.
Öyle düşünmüyorum zaten ama sende sağlam modeli ile LE yi karıştırma kronik sorunlu JD lere bakarsan LE modeli olanlarJD'de böyle bir sorun var. Sorunu sen yaşamıyorsun diye herkesin yaşamadığını düşünme.
Mesaj otomatik birleştirildi:
67 gb boş yer var ssd’de30-40 gb boş yer bırak bendede 20 gb boş yer kaldığında geç açılıyor HDD ye taşıdım şu an 20 saniyede açılıyor
garip windowsdan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum emin değilim67 gb boş yer var ssd’de
UEFI Windows mu kurulu? O da daha hızlı açılmasına etki ediyor diye biliyorum.67 gb boş yer var ssd’de