Neler Yeni

SSD’ye rağmen 35 saniyede açılan PC.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu yönergeyi uygulayıp sonuçları gözlemleyiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Serhat Zorlu
İlk aldığında öyle zaten sonrası için sorunlu oluyor ssdler dolmaya yakın oldugunda veya biraz kullanıldıgında hız dusuklugu yavaş açılma sorunu vs. Sağlık düşüşü olabiliyor kullanıldıkça.Böyle bir marka neden alırsınki
Boş boş sitem etmene gerek yokmuş. Valorantla alakalı bir durum. Kökten sildim. Şuan 13 saniyede açılıyor ve BIOS zamanı 9.1.
Mesaj otomatik birleştirildi:

UEFI Windows mu kurulu? O da daha hızlı açılmasına etki ediyor diye biliyorum.
HDD kullandığım halde 20 saniyeyi geçmiyor. Başlangıç ayarlarından Microsoft dışında ne varsa tik işaretini kaldırın. Hatta Antivirüsü bile. Gerekli olanları elle açarsınız PC açılınca.
Sorun çözüldü arkadaşlar. Valorant’ın Vanguard uygulaması ile alakalıymış. Kökten sildim ve şuan PC 13 saniye civarı açılıyor. 9.1 BIOS süresi. Bir problrm yok dediğim gibi. Hepinize teşekkürler.
Konu kapatılabilir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Boş boş sitem etmene gerek yokmuş. Valorantla alakalı bir durum. Kökten sildim. Şuan 13 saniyede açılıyor ve BIOS zamanı 9.1.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun çözüldü arkadaşlar. Valorant’ın Vanguard uygulaması ile alakalıymış. Kökten sildim ve şuan PC 13 saniye civarı açılıyor. 9.1 BIOS süresi. Bir problrm yok dediğim gibi. Hepinize teşekkürler.
Konu kapatılabilir.
Demiştim :D

Top Bottom