Staj belgeleri nelerdir ?

Zechion

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,698
Merhabalar. 11. sınıfım ve teknik bölümdeyim. Bu sebeple yaz stajı yapacağım. Salı günü mülakatım var. Gerekli belgeleri yanınızda getiriniz demiş, fakat hangi belgeler olduğunu bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ?

Merhabalar. 11. sınıfım ve teknik bölümdeyim. Bu sebeple yaz stajı yapacağım. Salı günü mülakatım var. Gerekli belgeleri yanınızda getiriniz demiş, fakat hangi belgeler olduğunu bilmiyorum. Bilgisi olan var mı ?
alandan alana değişir okuluna veya işverenine sorman gerek. ben de denizcilik okuyorum teknik sınıfım benden detaylı sağlık raporu iban hesabı vesikalık foto sabıka kaydı gibi şeyler istemişlerdi.

STAJYER ÖĞRENCİLERDEN STAJ BAŞLANGICINDA İSTENECEK BELGELER

• 1-Öğrenci Belgesi ( e-Devlet ya da Okuldan Islak İmzalı)
  • 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • 3-Fotoğraf 1 Adet
  • 4-SGK Durum Belgesi (Okuldan Islak İmzalı/Onaylı)
  • 5-İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Aldığına Dair Belge ya da Transkript (Transkript Okuldan Onaylı Olmalı Sadece Alınan Krediyi Göstermesi Yeterli Değildir. En Az 16 Saat Alındığı Görülmelidir.)
  • 6-Zorunlu Staj Formu/ Staj Kabul Formu 2 Nüsha (Üniversiteler İçin)
  • 7-Mesleki Eğitim Sözleşmesi 3 Nüsha
  • 8-Uygulamalı Ders Kapsamındaki Üniversite Öğrencileri için Uygulamalı ders Sözleşmesi(2 nüsha)
  • 9-Yaka Kartı (Okul Logosu ile Stajyer Olduğunu Belirten)
  • 10-Staj Yapılacak Bölüm ile ilgili Forma (İlgili Hastane İle iletişime Geçilerek)
  • 11-Aile Hekimliğinden Aşı Kartı (Tetanoz Aşı Kartı)
  • 12-Tek Hekim Raporu ‘’Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşyerlerinde Çalışabilir’’ ibareli
    *Gerektiğinde İş Yeri Hekiminin Uygun Gördüğü Diğer Tetkik, Tahlil ve Belgeler
    **Rapor için öncelikle staj yapılacak kurum ile iletişime geçilmelidir
    *** Rapor en fazla 2 (iki) ay öncesine ait olmalıdır (staj başlangıç tarihinden)
  • 12-Öğrenci adına açılmış Ziraat Bankası Hesap Cüzdanı Fotokoposi
Staj yapman ile alakalı ise şöyle bir şey buldum ama benimde bilgim yok.

STAJYER ÖĞRENCİLERDEN STAJ BAŞLANGICINDA İSTENECEK BELGELER

• 1-Öğrenci Belgesi ( e-Devlet ya da Okuldan Islak İmzalı)
  • 2-Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  • 3-Fotoğraf 1 Adet
  • 4-SGK Durum Belgesi (Okuldan Islak İmzalı/Onaylı)
  • 5-İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Eğitimi Aldığına Dair Belge ya da Transkript (Transkript Okuldan Onaylı Olmalı Sadece Alınan Krediyi Göstermesi Yeterli Değildir. En Az 16 Saat Alındığı Görülmelidir.)
  • 6-Zorunlu Staj Formu/ Staj Kabul Formu 2 Nüsha (Üniversiteler İçin)
  • 7-Mesleki Eğitim Sözleşmesi 3 Nüsha
  • 8-Uygulamalı Ders Kapsamındaki Üniversite Öğrencileri için Uygulamalı ders Sözleşmesi(2 nüsha)
  • 9-Yaka Kartı (Okul Logosu ile Stajyer Olduğunu Belirten)
  • 10-Staj Yapılacak Bölüm ile ilgili Forma (İlgili Hastane İle iletişime Geçilerek)
  • 11-Aile Hekimliğinden Aşı Kartı (Tetanoz Aşı Kartı)
  • 12-Tek Hekim Raporu ‘’Tehlikeli ve Çok Tehlikeli İşyerlerinde Çalışabilir’’ ibareli
    *Gerektiğinde İş Yeri Hekiminin Uygun Gördüğü Diğer Tetkik, Tahlil ve Belgeler
    **Rapor için öncelikle staj yapılacak kurum ile iletişime geçilmelidir
    *** Rapor en fazla 2 (iki) ay öncesine ait olmalıdır (staj başlangıç tarihinden)
  • 12-Öğrenci adına açılmış Ziraat Bankası Hesap Cüzdanı Fotokoposi
Staj yapman ile alakalı ise şöyle bir şey buldum ama benimde bilgim yok.
Hiçbiri bende yok şuan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,527
Üyeler
195,041
Son üye
Beerkzebub
Geri