Staja gitmek istemiyorum

Reaksiyon skoru
14
Lise son sınıf öğrencisiyim kurban bayramı 9 gün olsaydı haziran ayında staja gideceğim 2 gün kalıyordu onda da rapor alacaktım, 9 gün olmayınca haziranda 5 gün gitmem gerek, devamsızlıgım 19 özürlü-3 özürsüz(yarım günler) şeklinde çalıştığım işyerinde fazla iş vermeye başladılar, artık hevesimde kalmadı, 3 gün boyunca sabah 5 de kalkıp akşam 7 buçukda eve gelebiliyorum, sizin önerebileceğiniz bir çıkış yolu var mı?

O yaşlarda edindiğin tecrübe için ileri yaşlarda şükredeceksin bence 15-20 gün sık paçanı sonrasında pişman olmayacaksın emin ol.

O yaşlarda edindiğin tecrübe için ileri yaşlarda şükredeceksin bence 15-20 gün sık paçanı sonrasında pişman olmayacaksın emin ol.
Hocam alanım ile ilgili bişey görsem amenna ama amele işleri yaptırıyolar dosyalamadır bilmem ne, 2-3 kişilik işi tek başıma yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabret bence. Çok bir şey kalmamış.
Hocam 9 aydır sabrediyorum haziran ayında farklı planlarım var fitness dır, alacağım sertifika felan var.

Hocana söyle haklı bir mazeret uydur çıkışını ver
Öyle de yapmadı olarak gözüküyor, bişi diye geçiyordu belgede ama ne diye geçiyordu unuttum. En azından bizim stajımızı devlet yaktığı için öyle gözüktü maalesef.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mecbur gidiceksin hocam yapacak bir şey yok, 9 ay çekmişsin kahrını birkaç günün mü lafını ediyorsun...

Lise son sınıf öğrencisiyim kurban bayramı 9 gün olsaydı haziran ayında staja gideceğim 2 gün kalıyordu onda da rapor alacaktım, 9 gün olmayınca haziranda 5 gün gitmem gerek, devamsızlıgım 19 özürlü-3 özürsüz(yarım günler) şeklinde çalıştığım işyerinde fazla iş vermeye başladılar, artık hevesimde kalmadı, 3 gün boyunca sabah 5 de kalkıp akşam 7 buçukda eve gelebiliyorum, sizin önerebileceğiniz bir çıkış yolu var mı?
Reis Sabrın Kalmamış Ama Okulun Bitmesine Az Kaldı Dayan Allah Sabır Versin

aynen stajyerı ameleye cevır sonra tecrube olsun amele tecrubesı

Başka bir seçeneği varsa bırakabilir hocam
oda bır secenek. ama dedıgın cumle bıraz hatalı stajda hıcbırsey ogrenılmıyo genel olarak ayak ıslerı anlamında soyledım 🙏

Geri