newaziz
80+ Bronze
Hocam kapak kısmı plastik mi 1lt olanın?Baya iyi fiyat. Ben 1 lt olanını 1350tl'ye almıştım.
Hocam kapak kısmı plastik mi 1lt olanın?Baya iyi fiyat. Ben 1 lt olanını 1350tl'ye almıştım.
Dış kısmı plastik değil ancak iç kısmı plastik.Hocam kapak kısmı plastik mi 1lt olanın?
bende 0.70 lik olanı var yazın full sopğuk su için kullanıyorum. plastik ama hiç sıkıntı çıkarmadı şimdiye kadar. sağlam bişey yani. 2 ltrelik olanda dışı metal olsa bile içi plastiktir zaten. şimdi 1000tlden 1 lt lik aldım bende normalde 1300 bandında idiHocam kapak kısmı plastik mi 1lt olanın?
O kadar sıcak tutmasına açıkcası gerek yok, arada sahil veya ormana oturmaya gidiyoruz, çay kahve yapalım yeter ertesi güne kadar tutmasada olur yani kamp yapmıyoruzStanley al, çok kaliteli, diğerleri sıcak tutmuyor. Bende 1.9 ltliğide var ertesi gün bile suya el değmiyor. Parasını hak ediyor.
Sadece iç kısmı.Hocam kapak kısmı plastik mi 1lt olanın?
Sağlık açısından bir zararı varmıdır peki. Sonuçta sıcak su duruyor içinde?Dış kısmı plastik değil ancak iç kısmı plastik.
Siz bilirsiniz, bende kampa gitmiyorum ama diğer termoslarda çabucak soğuyor, ben keşke çook önceden alsaymışım diyorumO kadar sıcak tutmasına açıkcası gerek yok, arada sahil veya ormana oturmaya gidiyoruz, çay kahve yapalım yeter ertesi güne kadar tutmasada olur yani kamp yapmıyoruz
Yok temas ettiği yerde plastik yok sadece bardağının iç kısmı.Sağlık açısından bir zararı varmıdır peki. Sonuçta sıcak su duruyor içinde?
Çelik termos, içi plastik değil, sadece kapağı plastikSağlık açısından bir zararı varmıdır peki. Sonuçta sıcak su duruyor içinde?
Çelik termos, içi plastik değil, sadece kapağı plastik
Teşekkürler.Çelik termos, içi plastik değil, sadece kapağı plastik
Uygulamadan girince çıktı800 olan bittimi bende 1049 göxüküyorda
Rica ederim, büyük 1.9 ltlik olanda vakum yapan yeri var ora plastik ama oraya su degdirmiyorusunuz zaten, bardağıda celik, plastik değilTeşekkürler.
1.4 yeterli olur herhalde olmadı 3 taksitle ömürlük alayım yapcak bir şey yok dandik ürünlerde decahtlon veya farklı markalarında zaten aynı büyüklükteki ürünler 800-1000 civarıymış 400-500 tlden dolayı kalitesiz almak mantıksız geldiUygulamadan girince çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rica ederim, büyük 1.9 ltlik olanda vakum yapan yeri var ora plastik ama oraya su degdirmiyorusunuz zaten, bardağıda celik, plastik değil
Ben 1.9 Luk almıştım, aile için ideal. Bunuda spora giderken su vs koyarım diye aldım. Alın hocam parasını hak ediyor1.4 yeterli olur herhalde olmadı 3 taksitle ömürlük alayım yapcak bir şey yok dandik ürünlerde decahtlon veya farklı markalarında zaten aynı büyüklükteki ürünler 800-1000 civarıymış 400-500 tlden dolayı kalitesiz almak mantıksız geldi