Neler Yeni

Stanley mi Quechua mı?

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
Aga ben kampci olarak quechua marka ürünleri de kullanıyorum ama stanley zaten tartışmasız fiyat olarak da bir o kadar pahalı senin beklentine göre eğer bütçe ayirayim dersen stanley bu arada daha yüksek hacimlisi daha uzun süre götürüyor diye biliyorum
aga çadır tavsiyen var mı ya 2 kişilik falan

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
aga çadır tavsiyen var mı ya 2 kişilik falan
Uygun bütceli olsun diyorsan quechua nin 3 kişilik fresh and black cadiri
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı ca
Uygun bütceli olsun diyorsan quechua nin 3 kişilik fresh and black cadiri
Aynı çadırın 2 kişiliğini de kullandım da küçük kalıyor 3 kişilik çok geniş ayrıca fresh and black ile içine ışık almıyor her ikisini de kullanıyorum kış için soğuk olur çadırlar da diğer mevsimler için güzel

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Dechatlona cin mali ürün muamelesi yapılmışta o kadar mı kötü internetteki testlerde ve sitesinde yazan sıcak soğuk tutma verileri olarak Quechua daha iyi duruyor. Stanleyin ömürlük ve kaliteli olduğunu biliyorum ama 2 Quechua alabiliyorum o paraya
Ben kasım indirimlerinde 3 stanley aldım birisi 1.3 litre 900TL'ye geldi, 0.59ml Trigger Action 650 liraya geldi bir tane de 650TL'ye Bim'den aldım memnunmuyum kesinlikle, dediğin markaya da baktım bir süre sonra akıtma şikayetleri olduğunu gördüm. Stanley böyle durumlarda ya kapağı ya da termosu komple değiştirir ve ömür boyu garantili, daha öncesinde de Contigo kullandım kullanışlılık olarak contigo çok iyiydi ama sıcak tutmak bakımından stanley olamaz.

NightWish2434

80+ Silver
Ben kasım indirimlerinde 3 stanley aldım birisi 1.3 litre 900TL'ye geldi, 0.59ml Trigger Action 650 liraya geldi bir tane de 650TL'ye Bim'den aldım memnunmuyum kesinlikle, dediğin markaya da baktım bir süre sonra akıtma şikayetleri olduğunu gördüm. Stanley böyle durumlarda ya kapağı ya da termosu komple değiştirir ve ömür boyu garantili, daha öncesinde de Contigo kullandım kullanışlılık olarak contigo çok iyiydi ama sıcak tutmak bakımından stanley olamaz.
Garantisi var vs dediler 0.7 lik Quechua aldım. Göründüğünden büyük olduğu için 1L alamadım çünkü çanta yanında taşırken siritmamasi gerekiyordu. İlk testi dün akşam kahve koyarak denedim. Makinada yaptığım için tamda kopurterek kaynatmamasina rağmen 5 saat sonra aynı sıcaklıkta icebildim. Sabah 10.30 da kaynar su koydum 5 saat testine soktum. 5 saat sonunda noodle yapmayı deneyeceğim. Yüksek ihtimalle yapabilecek. Parça kalitesi dechatlona göre düşük ama idare ediyoruz.

Sora

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Gökhan
Garantisi var vs dediler 0.7 lik Quechua aldım. Göründüğünden büyük olduğu için 1L alamadım çünkü çanta yanında taşırken siritmamasi gerekiyordu. İlk testi dün akşam kahve koyarak denedim. Makinada yaptığım için tamda kopurterek kaynatmamasina rağmen 5 saat sonra aynı sıcaklıkta icebildim. Sabah 10.30 da kaynar su koydum 5 saat testine soktum. 5 saat sonunda noodle yapmayı deneyeceğim. Yüksek ihtimalle yapabilecek. Parça kalitesi dechatlona göre düşük ama idare ediyoruz.
Yani bir ürün günlük kullanımda 8-10 saat sıcak tutsa yetiyor, her yerden sıcak su bulunuyor gündelik yerlerde. Hayırlı uğurlu olsun.

NightWish2434

80+ Silver
Yani bir ürün günlük kullanımda 8-10 saat sıcak tutsa yetiyor, her yerden sıcak su bulunuyor gündelik yerlerde. Hayırlı uğurlu olsun.
Saat kaçta koyduğumu unutarak 5 saatlik testi yanlışlıkla 7 saate kadar uzatmışım. Noodlea suyu koyup 3 dakika kadar bekledim ve beklenmedik bir sonuç aldım noodle 10 numara suyu çekmişti. Ve 0.7L ile 2 paket rahat yapılabileceğini farkettim. Quechua benden testi başarıyla geçti
IMG_20240123_171851.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,881
Üyeler
163,734
Son üye
huseyndemrdag
Top Bottom