Stanley Termos 0.59L 699TL 🔥

Az önce baktığımda gözüküyordu. Stok yenileyip indirim yapıyorlar arada. Yeşil olanı indirimdeyken yakalayamamıştım. Belki tekrar indirime girer.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla almayı düşündüm ama çok büyük ya. Bu yeterli oluyor bana.

Altındaki etikette yazıyordu ama hatırlamıyorum.
bakabilirmisin ona göre diğer aldığımı iptal edip bunu alacam :D

Bende stok bitti gozukuyo sepete eklenmiyodu şuan geldi galiba
Satın alma seçeneklerini görmek diyince gözüküyor. Sanırım biri stok yapıyor yada millet kapış kapış alıyor anlamadım xd

bakabilirmisin ona göre diğer aldığımı iptal edip bunu alacam :D
Lacivert olan giriyor stoğa f5 yap ekle al direk.

Geçen gün aldım ve aldığımdan beri kullanıyorum. Çok iyi termos. Bana kuponla birlikte 640TL'ye geldi. Abdullah abinin paylaştığından biraz daha büyük ve sıcak-soğuk tutma süresi biraz daha fazla. Kapak kısmı baktığım kadarıyla aynı. Çok az daha ucuza bence daha iyi bir seçenek.

https://amzn.eu/d/arzYhiC
Orijinal mi ürün ? Abdullahın dediği gibi ömür boyu garanti yapabiliyormuyuz bu ürüne de ?

Hocam şöyle söyleyeyim biz Ankara'dan Çanakkale'ye giderken buzlu içecek doldurdum içini, 9-10 saat yol geçti saat öğle 2 falandı. Akşama doğru gidip baktım o öğle sıcağında arabada kalmasına rağmen aldığım zaman buz gibiydi. Sabah 6'da koyduğun kahve bırak öğlede keyif almasını ağzın yanar.
araba yansa bile eritmiyor buzu

Orijinal mi ürün ? Abdullahın dediği gibi ömür boyu garanti yapabiliyormuyuz bu ürüne de ?
Orjinal. Zaten satıcı amazon ama ben yine de kontrol ettim. Sıcak-soğuk tutma süreleri de gayet iyi yazdığı gibi.

Sabah 6'da kahveyi koysam öğlen 3-5 gibi hala keyif alacak derecede sıcak tutuyor mu? Bu aralar çok lazım. Eğer 12 saat sonra bile sıcaklığı iyi koruyorsa satın alacağım.
Dün sabah 7 bucukta kahve koydum gün içinde 3 gibi sıcaktı 5 gibi ılımıştı

Ben sıcak değilde soğuk için kullanıyorum genelde. Yazları soğuk su sürekli dolaptan almak yerine bi kere koyuyorum ne zaman biterse artık 24 saat sonra bile baya baya serin oluyor su. Sıcağıda eminim öyledir. Ben 70lik olanı öneririm hem daha büyük hem oda trigger action

Dün sabah 7 bucukta kahve koydum gün içinde 3 gibi sıcaktı 5 gibi ılımıştı

9 saat sıcak tutar diye yazıyor 8 saat kadar tutuyor

amazondan aldım ve Stanley Türkiye Distribütörü Kutupayısı firmasının ürünü geldi

Geri