Neler Yeni

🔥İndirim Stanley Termoslarda %15 İndirim🔥

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
Malesef indirim yok, akakçeye girip baktığınızda farklı sitelerde aynı ürünler daha ucuz. Arkadaşların laf etmesinin sebebi bu. Dümdüz bir şekilde bakın fiyattan %20 düşüyor demenin bir anlamı yok. Başka sitede 1.600tl burda 2200 tl'den 1660tl'ye düşmüş indirim diye paylaşılmaya uygun bir haber değil.

25 Mart 2024 Dolar 32,15 TL - Stanley 1,9 LT termosu 1849 TL ye aldık.
13 Mayıs 2024 Dolar 32,20 TL - Stanley 1,9 LT 2114 TL Akakçe en ucuz fiyat.

Geçenlerde koltuğun amortisörü bozuldu. Mobilyacılara gittim. Aynı ürüne biri 150 tl dedi, başka dükkanlarda 350 tl fiyat çektiler.
Gerisini varın siz hesaplayın. E-ticarette böyle, bazıları kar marjını çok yüksek tutuyor

Son düzenleme:

GirayHan

80+ Platinum
arkadaşlar kimseden ekonomist olmasını beklemiyoruz, bu fiyatlara laf edip duruyorsunuz ama her ay kalemlere gelen zamları toplarsanız zaten bu fiyatların normal olduğunu anlarsınız, sadece basit bi matematik bilgisi yetiyor bir ürüne %20 zam yaparsanız birdahaki sefere tekrar %20 zam gelse aslında toplam %44 zam yapılmış oluyor, bu birden fazla farklı kaleme uygulanırsa zaten hepsinin zamı toplanıp fiyatları uçurmuş oluyor.
sürrealist baktığı sürece bizim insanımız ikna edemezsin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Malesef indirim yok, akakçeye girip baktığınızda farklı sitelerde aynı ürünler daha ucuz. Arkadaşların laf etmesinin sebebi bu. Dümdüz bir şekilde bakın fiyattan %20 düşüyor demenin bir anlamı yok. Başka sitede 1.600tl burda 2200 TL'den 1660tl'ye düşmüş indirim diye paylaşılmaya uygun bir haber değil.
hocam mesele bu ürün değil aslında genel artış fiyatlarda ki. zaten bi yukarda da yazdım indirim mi değil mi tartışılır demiştim konuda ki ürünün şu an pahalı olduğunu bende biliyorum. 6 ay önce ki fiyatları arıyor bazı arkadaşlar lafım onlara benim de. 6 ay falan yok artık bitti gitti kaçtı o tren. ucuza buldun mu yapışçan artık.

punisher34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
punisher
Amazon (goat) hariç kimse indirim yapamıyor stanley en iyi onlar indirdi çok kişide amazon sayesinde aldı amazon bu ülke için veli nimettir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
ATAKAN TAŞKIN
Abi şunları indirim diye atmayın allah aşkına aynı ürünler amazonda normal hali daha ucuz.

quistin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Fırat divitci
Amazon (goat) hariç kimse indirim yapamıyor stanley en iyi onlar indirdi çok kişide amazon sayesinde aldı amazon bu ülke için veli nimettir.
Ramazanda 1lt classic modelini 1.300tl'ye almıştım. Şu an a101'de 1400tl gösteriyor. Hala güzel fiyatta.

basit dolar arttı vergiler arttı kalem kalem artmayan hiç bir şey yok ülkede. en basiti bu termos'u gümrükten sana getiren tır'ın mazotu arttı. liste uzar gider. 2-3 ay sonra bu fiyatlar da hayal olacak maalesef.
her şey artıyor, giren bize giriyor affedersin. emin ol adamların ettiği kar asla düşmemiştir. her şeyin pahalı olmasının da sebebi bu zaten kimsenin kar oranı düşmesin aman

GirayHan

80+ Platinum
her şey artıyor, giren bize giriyor affedersin. emin ol adamların ettiği kar asla düşmemiştir. her şeyin pahalı olmasının da sebebi bu zaten kimsenin kar oranı düşmesin aman
bırak kar etsinler. böyle giderse kepenkler bir bir kapatılacak. arz talep karşılamayınca o zaman zamları gör sen :)

Top Bottom