hikaye kısmı az mı oyunun ben uzun soluklu olsun ıstıyorum ındırdığıme deysin diye peki star wars mu tomb rıder mı onları da almıştım epicten hangısı sararOyun offline 'dan çok online ağırlıklı. Ve zor. Kafanı çıkardığın gibi ölürsün.
Oyunu pro'lar basmış.
Hikaye istiyorsan Tomb Raider. Epic'in verdiği Star Wars'lar online odaklı.hikaye kısmı az mı oyunun ben uzun soluklu olsun ıstıyorum ındırdığıme deysin diye peki star wars mu tomb rıder mı onları da almıştım epicten hangısı sarar
Enis Kirazoğlu videosunda gördüm. O oyunu yaparken adam para kazanmak için online odaklı çıkarttı.kısa dıyosun o zaman
Enis Kirazoğlu videosunda gördüm. O oyunu yaparken adam para kazanmak için online odaklı çıkarttı.
Battlefront bundle aldım. Hikaye yok oyunlarda .Kısa bi öğretici oluyo sonra bam büm savaş.
Jedi Fallen Order al daha çok beğenirsin hikaye anlatımına 7/10 veririm.Ufak bulmacalar , ufak bi dövüş mekaniği ,sinematik sahneler,karakter çeşitliliği eh işte. Oynanır yani Battlefrontlardan daha iyidir senin arayışına göre.
indirmeye devam o zaman bakalım nasılilk çıktığı günden beri oynuyorum sniperde 1000 level oldum gelirsen takılırız o kafayı bana çıkaramazlar