Neler Yeni

Star Wars dizileri ile beraber nasıl izlemeliyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Caner Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım,Oyun kültürü, FRP
Merhaba, Star Wars yıllardır içine girmek istediğim bir seriydi ve Disney Plus'un ülkemize gelmesiyle başlamaya kadar verdim.Daha önce 4-5-6-1-2-3 sıralaması ile filmlerini izledim ve kronolojik izleme hakkında bir sıkıntım olmadı. Ama şimdi sorum şu araya giren rebels gibi dizilerin bile kendine has izleme sıraları varmış bunlara uymalı mıyım yoksa bodoslama tüm içeriklerini çıkış sırasına göre izlemeli miyim?

LaketrooS

80+ Silver
@Liberal Kenobi hocam size yardımcı olur. ben filmleri fan filmleri çizgi romanlarından sonra bir ara verdim tekrar başlicam ama bu sefer dizilerini izlicem
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba, Star Wars yıllardır içine girmek istediğim bir seriydi ve Disney Plus'un ülkemize gelmesiyle başlamaya kadar verdim.Daha önce 4-5-6-1-2-3 sıralaması ile filmlerini izledim ve kronolojik izleme hakkında bir sıkıntım olmadı. Ama şimdi sorum şu araya giren rebels gibi dizilerin bile kendine has izleme sıraları varmış bunlara uymalı mıyım yoksa bodoslama tüm içeriklerini çıkış sırasına göre izlemeli miyim?
hocam kenobi hocam aktif olunca yazar birazda inertentte araştırın https://starwarsevreni.com/2022/05/star-wars-izleme-sirasi/ örnek olarak burda ama dizileri yok sizde biraz araştırma yapın bulursunuz. konuyu yükseltmeyin

Son düzenleme:

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Gizli Tehlike
Klonların Saldırısı
Klon savaşları filmi+dizisi
Sith'in intikamı
Bad Batch
Han Solo
Obi Wan Kenobi
Star Wars Rebels
Rogue One