Bu iki oyunun evreninde olan olayları anlamak için ilk 3 film gerekiyor oyunun evreninden aldığın keyfi artırır. Devamında filmleri izlemek istersen şöyle devam edebilirsin
6. Star Wars A New Hope (Film)
7. Star Wars Battlefront 2 (Oyun)
8. Star Wars The Empire Strikes Back (Film)
9. Star Wars Return Of The Jedi (Film)
Bu 9 tanesini bahsettiğim sırayla izlersen evrene biraz hakim olursun. Çok hakim olmak için aralarda tonla dizileri, animeleri ve kısa filmleri var. Bunların hepsini izlemek ve takip etmek çok yorucu oluyor ben bir yerden sonra katlanamayıp bırakmıştım. Eğer ben her şeyiyle izleyip külliyatı tüketmek istiyorum dersen sana link atacağım orada neyin ne sırayla yapılması gerektiği detaylıca yazıyor.
Sadece bu liste hazırlanırken Jedi Survivor oyunu çıkmamıştı, bu nedenle jedi survivor'u jedi fallen order bittikten hemen sonra oynarsın hocam.
Star Wars Movies, TV Shows, and Multi-Platform Games from canon universe in (roughly) chronological order. Movies take precedent if games are an adaptation of a movie(s) e.g. Battlefront. BBY = Before the Battle of Yavin (Episode IV - A New Hope) ABY = After the Battle of Yavin (Episode IV - A...
www.imdb.com