🔥İndirim Starbucks şehir temalı termos 239 tl

Termos mu bu şimdi?
Daha çok suluk gibi yani bilemedim.
Bir sıcak içeceği avucumda tutsam bundan daha uzun süre sıcak kalır gibi.

Aldım. 100 tl de indirim vardı, 140 tl ye geldi bana. Teşekkür ediyorum paylaştığın için. Bu laf atanları da merak ediyorum en son ne zaman 200 tl ye termos görmüşler. Bu fiyata, içecek bitene kadar sıcak tutsa okeyim.

Aldım. 100 tl de indirim vardı, 140 tl ye geldi bana. Teşekkür ediyorum paylaştığın için. Bu laf atanları da merak ediyorum en son ne zaman 200 tl ye termos görmüşler. Bu fiyata, içecek bitene kadar sıcak tutsa okeyim.
Hayatın 140 TL'ye plastikten su içecek kadar değersizse hayırlı olsun size

Hayatın 140 TL'ye plastikten su içecek kadar değersizse hayırlı olsun size
Paşam, daha 10–15 gün önce 3’ün 5’in hesabını yapıyordun; ne oldu da şimdi şişeden su içemez oldun? Eski mesajların görünmüyor mu sanıyorsun? Ahasdhksdfh. Sana 10 gün güneşte beklemiş 10 TL’lik plastik su şişesinde kahve içirmek mübah. Güldürme beni KSDglsdhsfd :)

Benim 3LT araba camı suyu bidonu şişem daha işlevli kısaca işlevsiz mal

Paşam, daha 10–15 gün önce 3’ün 5’in hesabını yapıyordun; ne oldu da şimdi şişeden su içemez oldun? Eski mesajların görünmüyor mu sanıyorsun? Ahasdhksdfh. Sana 10 gün güneşte beklemiş 10 TL’lik plastik su şişesinde kahve içirmek mübah. Güldürme beni KSDglsdhsfd :)
3-5 ayrı sağlık ayrı sen koyun gütmeye devam et züğürt ağası,5 koyun versek 6 sını kaybedip gelecek adamlar laf atıyor 😅👍🏻

sağlık ile 3-5 kuruşu aynı kefeye mi koyuyon

BPA içermediğinden sağlık açısından bir sorun olmaz abartmamak lazım , ama sıcak tutma süreleri çok düşük 1 saat belki sıcak tutabilirler o yüzden termos değil de bardak gibi düşünmek lazım.

Geri