Allahyolunda
80+
- Reaksiyon skoru
- 164
Starbucks marka termos. Çok bir şey beklemeyin.
Hayatın 140 TL'ye plastikten su içecek kadar değersizse hayırlı olsun sizeAldım. 100 tl de indirim vardı, 140 tl ye geldi bana. Teşekkür ediyorum paylaştığın için. Bu laf atanları da merak ediyorum en son ne zaman 200 tl ye termos görmüşler. Bu fiyata, içecek bitene kadar sıcak tutsa okeyim.
Paşam, daha 10–15 gün önce 3’ün 5’in hesabını yapıyordun; ne oldu da şimdi şişeden su içemez oldun? Eski mesajların görünmüyor mu sanıyorsun? Ahasdhksdfh. Sana 10 gün güneşte beklemiş 10 TL’lik plastik su şişesinde kahve içirmek mübah. Güldürme beni KSDglsdhsfdHayatın 140 TL'ye plastikten su içecek kadar değersizse hayırlı olsun size
sayende HB banımın kalkıp kalmadığını denedim ve kalkmış sipariş geçtim sonundaStarbucks marka termos. Çok bir şey beklemeyin.
3-5 ayrı sağlık ayrı sen koyun gütmeye devam et züğürt ağası,5 koyun versek 6 sını kaybedip gelecek adamlar laf atıyorPaşam, daha 10–15 gün önce 3’ün 5’in hesabını yapıyordun; ne oldu da şimdi şişeden su içemez oldun? Eski mesajların görünmüyor mu sanıyorsun? Ahasdhksdfh. Sana 10 gün güneşte beklemiş 10 TL’lik plastik su şişesinde kahve içirmek mübah. Güldürme beni KSDglsdhsfd![]()
sağlık ile 3-5 kuruşu aynı kefeye mi koyuyonPaşam, daha 10–15 gün önce 3’ün 5’in hesabını yapıyordun; ne oldu da şimdi şişeden su içemez oldun? Eski mesajların görünmüyor mu sanıyorsun? Ahasdhksdfh. Sana 10 gün güneşte beklemiş 10 TL’lik plastik su şişesinde kahve içirmek mübah. Güldürme beni KSDglsdhsfd![]()