cansux 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 197 Reaksiyon skoru 40 2 Şubat 2025 #1 Bu fiyonku nasıl alabilirim? "Ormanda ki komşuların ailelerini büyümelerine yardım et" diyor oyunun wiki sitesinde. Bu göreve nasıl ve nereden erişebilirim? Ekler Screenshot_2025-02-02-01-09-36-022_com.android.chrome.jpg 669.4 KB · Hit: 32
Bu fiyonku nasıl alabilirim? "Ormanda ki komşuların ailelerini büyümelerine yardım et" diyor oyunun wiki sitesinde. Bu göreve nasıl ve nereden erişebilirim?
Daaker 80+ Bronze Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 694 Reaksiyon skoru 238 2 Şubat 2025 #2 sizin icin baktım ama aşırı uzun bir görev gibi duruyor isterseniz link atayım kaynak ingilizce ama sayfayı Türkçeye çevirerek yapilabilir gibi
sizin icin baktım ama aşırı uzun bir görev gibi duruyor isterseniz link atayım kaynak ingilizce ama sayfayı Türkçeye çevirerek yapilabilir gibi
cansux 80+ Katılım 25 Kasım 2024 Mesajlar 197 Reaksiyon skoru 40 2 Şubat 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Daaker yazmış: sizin icin baktım ama aşırı uzun bir görev gibi duruyor isterseniz link atayım kaynak ingilizce ama sayfayı Türkçeye çevirerek yapilabilir gibi Devamı için tıklayın... Atabilirsin teşekkürler
Daaker yazmış: sizin icin baktım ama aşırı uzun bir görev gibi duruyor isterseniz link atayım kaynak ingilizce ama sayfayı Türkçeye çevirerek yapilabilir gibi Devamı için tıklayın... Atabilirsin teşekkürler
Daaker 80+ Bronze Katılım 28 Kasım 2022 Mesajlar 694 Reaksiyon skoru 238 2 Şubat 2025 #4 linki bıraktım şöyle takıldığınız biryer olursa yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2025 bu link te belki işinize yarayabilir iyi oyunlar dilerim
linki bıraktım şöyle takıldığınız biryer olursa yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 2 Şubat 2025 bu link te belki işinize yarayabilir iyi oyunlar dilerim
H holyeagle 80+ Katılım 9 Şubat 2024 Mesajlar 170 Reaksiyon skoru 60 2 Şubat 2025 #5 en son 2 sene önce oynayıp bitirmiştim oyunu baya yenilik var mı acaba oyunda asa ile her yere ısınlanıyordum sıkmıştı artık
en son 2 sene önce oynayıp bitirmiştim oyunu baya yenilik var mı acaba oyunda asa ile her yere ısınlanıyordum sıkmıştı artık