Neler Yeni

Stardew Valley Gibi İçine Çeken Başka Oyun Var mıdır?

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Bi girim dedim çıkamadım. 2 pixel oyun beni baya baya içine çekti. PC başında geçirdiğim tüm zamanda oynamaya başladım. Şimdiden 120 saati geçmişim. Expanded moduyla beraber oyunu neredeyse bitirdim diyebilirim. Oyundaki cutscenes lerin %95'ini bitirdim sanırım. Bir yerden sonra yapacak hiçbirşey kalmadığından gay olmaya karar verdim .Ne oynayacağım? Başka hangi oyun beni böyle içine çeker? Bilindik bilinmedik fark etmez. God of war gibi Last of us gibi hikaye beklemiyorum. Bir ortam veya sistem var (herhangi bir şey) ve sende bunun parçasısın yada yöneticisi. Bu kafada kaliteli bir oyun bulabilirsem çok mutlu olacağım.

Minecraft önermeyin lütfen.

fayuk_w

80+ Bronze
minecraft 🙂

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
terraria, rimworld

Vesselam

80+ Bronze
Witcher 3un hikâyesi de çok içine çekiyor hocam özellikle DLC paketleri denemdiyseniz eğer

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
terraria, rimworld
Terrariayı 1.5 saat filan denedim. Videolarını da izledim. Bana baya işkence gibi geliyor.

Rimworld de aşırı karmaşık görünüyor gözüme. Sadece yapı ekranını açtığımda bile gözüm korkuyor.

Önyargılıyım, açıklarsan düşüncemi değiştirebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Witcher 3un hikâyesi de çok içine çekiyor hocam özellikle DLC paketleri denemdiyseniz eğer
Çok ciddiyim en az 6-7 kere girip oynamayı denedim. İlk yarım saat o kadar sıkıcı ki direkt alt F4 çekiyordum her girdiğimde.

Bu sefer önyargımı kırıp biraz daha oynamaya çalışacağım, teşekkürler.

1728128452775.png

Vesselam

80+ Bronze
Terrariayı 1.5 saat filan denedim. Videolarını da izledim. Bana baya işkence gibi geliyor.

Rimworld de aşırı karmaşık görünüyor gözüme. Sadece yapı ekranını açtığımda bile gözüm korkuyor.

Önyargılıyım, açıklarsan düşüncemi değiştirebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok ciddiyim en az 6-7 kere girip oynamayı denedim. İlk yarım saat o kadar sıkıcı ki direkt alt F4 çekiyordum her girdiğimde.

Bu sefer önyargımı kırıp biraz daha oynamaya çalışacağım, teşekkürler.

Alıntıyı görüntüle
Hocam içine girerseniz bir daha çıkamıyorsun biraz türü sevmekle de alakalı tabi. Karanlık tema seviyorsaniz little nightmares te kesinlikle öneririm.

fayuk_w

80+ Bronze
Dostum 10 yıldır oynuyorum. Lütfen artık önermeyin. O artık benim için bir oyun değil bir anı. Hala yaşayan bir anı.
ben de 10 yildir oynuyorum hala ilk gunki gibi zevk aliyorum

eeness0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Enes Faruk Kaya
Bi girim dedim çıkamadım. 2 pixel oyun beni baya baya içine çekti. PC başında geçirdiğim tüm zamanda oynamaya başladım. Şimdiden 120 saati geçmişim. Expanded moduyla beraber oyunu neredeyse bitirdim diyebilirim. Oyundaki cutscenes lerin %95'ini bitirdim sanırım. Bir yerden sonra yapacak hiçbirşey kalmadığından gay olmaya karar verdim .Ne oynayacağım? Başka hangi oyun beni böyle içine çeker? Bilindik bilinmedik fark etmez. God of war gibi Last of us gibi hikaye beklemiyorum. Bir ortam veya sistem var (herhangi bir şey) ve sende bunun parçasısın yada yöneticisi. Bu kafada kaliteli bir oyun bulabilirsem çok mutlu olacağım.

Minecraft önermeyin lütfen.
Hades oyna mükemmel oyun

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,748
İsim
SANANE
Hades oyna mükemmel oyun
Rogue like türüne bir türlü alışamadım. Oyuna girdim 2-3 saat deneyimledim. Sonra bişeyden kapatmam gerekti ve bida bakmadım. Aşırı sarmadı anlayacağın.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,558
İsim
ismail
Dont starve together

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
306
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Stardew Valley'e benzer olarak Graveyard Keeper oyununa bakabilirsiniz.

Top Bottom