Neler Yeni

Stardew Valley mi Graveyard Keeper mı almalıyım?

NeyzenN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Akdi
Selam.
Steam yaz indirimiyle beraber pek çok oyun indirime girdi malum. Benimse son olarak 15 liram kaldı ve iki oyun arasında kaldım. Size Stardew Valley mi almalı yoksa Graveyard Keeper mı almalıyım, ya da 15tl altında başka bir oyun mu?

Son düzenleme:

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
İkisini de oynamadım ama ikisi de güzel. Stardew bitiren arkadaşlarım şimdi graveyard oynamaya başladı.

Temaları benziyor, ama oynanış hakkında yorum yapamayacağım. Arkadaşların ile oynaması en güzeli, mümkünse beraber karar almanız en iyisi olur.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Selam.
Steam yaz indirimiyle beraber pek çok oyun indirime girdi malum. Benimse son olarak 15 liram kaldı ve iki oyun arasında kaldım. Size Stardew Valley mi almalı yoksa Graveyard Keepermı almalıyım, ya da 15tl altında başka bir oyun mu?
Stardew waley kesinlikle 110 saat oynamışım baya güzel bir oyun.

Kerem Işık

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Stardew Valley'i 4 arkadaşımla beraber oynadık gerçekten çok güzel bir oyun. Hala etkisi devam ediyor benim açımdan. Ayrıca oynarken de benim içimi baya açıyordu.

God Like

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
C
Stardew i almayı düşünüyorum

Bieshala

80+ Bronze
Selam.
Steam yaz indirimiyle beraber pek çok oyun indirime girdi malum. Benimse son olarak 15 liram kaldı ve iki oyun arasında kaldım. Size Stardew Valley mi almalı yoksa Graveyard Keepermı almalıyım, ya da 15tl altında başka bir oyun mu?
The Witcher 3 Alabilirsin , Shadow Tactics , Ets 2 , The Forest , Devour , Assetto Corsa , Human Fall Flat, Devour , Batman Arkham Night , Shadow Of War , Outlast 2 , Pc Building Simulator , Thief Simulator , Papers Pleas ..

- Eğer Stardew Vall Veya Graveyar Keeper Alacaksan Stardew Wall Almanı Tavsiye Ederim.

NeyzenN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Fatih Akdi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisini de oynamadım ama ikisi de güzel. Stardew bitiren arkadaşlarım şimdi graveyard oynamaya başladı.

Temaları benziyor, ama oynanış hakkında yorum yapamayacağım. Arkadaşların ile oynaması en güzeli, mümkünse beraber karar almanız en iyisi olur.
arkadaşım yok 😶

mesut3467

80+ Bronze
Gravyard dlclerle güzel oluyor. Aynı mantık ama stardew daha az strese sokuyor bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amaç kafa dağıtmak çiftlik işleri filan dersen stardew, amacım hainlik yapıp ortalığı aleve vereyim kötü adam rolünü seviyorum diyorsan gravyarddan daha çok keyif alirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme
Selam.
Steam yaz indirimiyle beraber pek çok oyun indirime girdi malum. Benimse son olarak 15 liram kaldı ve iki oyun arasında kaldım. Size Stardew Valley mi almalı yoksa Graveyard Keeper mı almalıyım, ya da 15tl altında başka bir oyun mu?
15 lirayı görünce gözlerim doldu 2021den kalmış💀

Top Bottom