Hocam ne içine sinmediki?Hocam pek güvenemiyorum onun satıcılarına bende isterim 11 almak ama bütçemi aşıyor bilindik markalardan alırsam.
Şarj kablosu, Adaptör, Kulaklık ile 9 bin TL'yi aşıyor yalnız hocamHocam ne içine sinmediki?
8.5 e 128GB olanı al direkt, uzun seneler baş ağrıtmaz paşa paşa kullanırsın.iPhone
Yeni iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ı keşfedin. Apple Intelligence için tasarlandılar.www.apple.com
7K'ya İphone 11 alınabilir.
Hocam ne içine sinmediki?
8.5 e 128GB olanı al direkt, uzun seneler baş ağrıtmaz paşa paşa kullanırsın.iPhone
Yeni iPhone 16 Pro, iPhone 16 Pro Max, iPhone 16 ve iPhone 16 Plus’ı keşfedin. Apple Intelligence için tasarlandılar.www.apple.com
telefoncularda sıfır eğer satılmamış varsa şarj aletli onlara bakınŞarj kablosu, Adaptör, Kulaklık ile 9 bin TL'yi aşıyor yalnız hocam
Hocam kesinlikle XR der geçerim. Telefonun yeri çok ayrı apple için.Dostlar Mart ayında telefonumu değiştirmek istiyorum. Arçelik veya Beko sitesinden XR mı almalıyım yoksa telefoncudan sıfır paket olarak XS mi almalıyım? Çok kararsız kaldım ikisi arasında bu arada bütçem 7000 TL. (her iki telefonu kullanan var ise artılarını ve eksilerini yazabilir mi)
tek kamerası. var onun dışında ben bilmiyorumHerhangi bir eksisi var mı telefonun?