Neler Yeni

Apple Watch Series 10 alınır mı yoksa alternatiflere mi yönelmeliyim ?

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
6 aydır SE2 kullanyorum ve çok şarjı dışında memnunum. Eğer imkanın ve paran varsa kesinlikle Apple Watch öneririm. Bileğinde 2. bir iPhone taşıyorsun gibi bir şey, Cellular alırsan e-sim ile telefon yanında yokken de arama yapabilir ve mesajlaşabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yukarıda Galaxy Watch 6 önerilmiş, ufak bir ekleme de yapayım. Arkadaşım da benle aynı zamanda Galaxy Watch 6 satın aldı ve geçen ay sattı. Arayüzünün akıcılığı çok rahatsız ediciymiş ve saat cidden büyük. Uyurken takınca rahatsız ediyormuş, kayış değiştirmek istediğinde de Apple Watch kayışlarına göre (orijinal kayışlardan bahsetmiyorum) çok pahalıydı. iPhone ile de ne kadar uyumlu çalışır bilmiyorum.

Son düzenleme:

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Şarjı 24 saat bile gitmeyen bir saate ben olsam 17-18 bin lira vermezdim. Gerçi bana akıllı saat fikri saçma geldiği için olabilir ama uyku takibi olan bir saati her gece şarja takacaksan uykunu nasıl talip edecek? Neresinden tutsam saçma geliyor. O paraya mis gibi bir gshock alırdım sanırım.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Şarjı 24 saat bile gitmeyen bir saate ben olsam 17-18 bin lira vermezdim. Gerçi bana akıllı saat fikri saçma geldiği için olabilir ama uyku takibi olan bir saati her gece şarja takacaksan uykunu nasıl talip edecek? Neresinden tutsam saçma geliyor. O paraya mis gibi bir gshock alırdım sanırım.
Biraz hak veriyorum bu konuda ama gece şarja takmaya gerek yok, 300mah bataryası olan cihazı tüm gece şarjda tutmanın da bir mantığı yok zaten. Yemek yerken, pc'de takılırken, duşa girerken ya da herhangi boş bulunduğum bir vakitte takıyorum ve 1 saat içinde doluyor, sonra ertesi gün tekrar takıyorum. Çok sık seyahat eden veya eve uğramayan birisi için pek uygun bir cihaz değil, onlar zaten Ultra'ya yöneliyorlar.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Biraz hak veriyorum bu konuda ama gece şarja takmaya gerek yok, 300mah bataryası olan cihazı tüm gece şarjda tutmanın da bir mantığı yok zaten. Yemek yerken, pc'de takılırken, duşa girerken ya da herhangi boş bulunduğum bir vakitte takıyorum ve 1 saat içinde doluyor, sonra ertesi gün tekrar takıyorum. Çok sık seyahat eden veya eve uğramayan birisi için pek uygun bir cihaz değil, onlar zaten Ultra'ya yöneliyorlar.
Ultra daha saçma geldi. Onda da normal kullanımda 36 saat yazıyor. 50000tl. En azından düz watch daha ucuz.

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit
Ultra daha saçma geldi. Onda da normal kullanımda 36 saat yazıyor. 50000tl. En azından düz watch daha ucuz.
Çevremde Ultra alanlar da satıp Watch 10'a geçti genelde. Aşırı derecede saçma paralar isteniyor Ultra'ya. Hem pahalı, hem büyük, hem de çirkin, elle tutulur bir yanı yok bence.

HDogus

80+ Bronze
Spotifydan açtığım şarkıyı takip etsin değiştirebileyim verilerimi ölçsün kalp nabız gibi haritalarda da yolumu göstersin yeter diye düşünüyorum kaza algılama düşme algılama tarzı özellikleri de çok hoşuma gitti Apple Watch'un, alternatiflerinde bunlar varsa onları da tercih edebilirim
18k verdiğiniz cihaz telefondan bağımsız kullanılmayacak hocam şarj kısmını zaten biliyorsunuz. Emin olun bir çok özelliğinide kullanmayacaksınız o yüzden en üst model almasanızda sizi tatmin eder.

Son düzenleme:

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Watch 9 ile Watch 10 arasında ya da Watch 8 ile arasında çok ciddi bir fark var mı ona göre almayı düşünüyorum da eğer ciddi bir fark yoksa boşuna en üst modeli almama gerek yok diye düşünüyorum
Hocam daha önce almadıysanız uzun kullanım açısından imkanınız varsa en üstü alın ki yıllarca değiştirmeyin çünkü Apple Watch öyle her sene aman aman değişen bir ürün değil hala SE yada 3-4 kullanan arkadaşlarım var. o yüzden benim ilk alacağım zaman olsa kesinlikle en üst modeli alırım yıllarca kullanırım şu an 7 modelini 3 sene oluyor kullanıyorum ve memnunum dediğim gibi çizikler dışında.
sorunuza gelirsek spesifik olarak büyük farklar yok küçülen çerçeveler,arttırılan parlaklık düzeyi,geliştirilen sensörler falan filan gibi küçük detaylar ama yukarıda da dediğim gibi yapmanızı tavsiye ederim eğer bütçeniz musait ise.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Hocam daha önce almadıysanız uzun kullanım açısından imkanınız varsa en üstü alın ki yıllarca değiştirmeyin çünkü Apple Watch öyle her sene aman aman değişen bir ürün değil hala SE yada 3-4 kullanan arkadaşlarım var. o yüzden benim ilk alacağım zaman olsa kesinlikle en üst modeli alırım yıllarca kullanırım şu an 7 modelini 3 sene oluyor kullanıyorum ve memnunum dediğim gibi çizikler dışında.
sorunuza gelirsek spesifik olarak büyük farklar yok küçülen çerçeveler,arttırılan parlaklık düzeyi,geliştirilen sensörler falan filan gibi küçük detaylar ama yukarıda da dediğim gibi yapmanızı tavsiye ederim eğer bütçeniz musait ise.
Teşekkürler hocam watch 10 biraz bütçeyi zorluyor ondan şüpheye düşmüştümde galiba tercihim o olacak alayım 6 sene kolumda kalsın istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Eren Yılmaz
Merhabalar, Iphone 16 kullanıyorum bir tane akıllı saate ihtiyacım olduğunu hissettim marka takıntım yok öncelikle yani illa ki Apple almama gerek yok ancak Android ya da Harmony OS bir akıllı saat aldığım zaman bir kaybım olacak mı ve ne kadar kaybım olacak bilmediğim için emin olamadığım için konu açmaya karar verdim sizce dümdüz Apple Watch Series 10 mu almalıyım yoksa Huawei veya Samsung'un saatlerine mi yönelmeliyim? Saatte önemsediğim şeyler verilerimi doğru bir şekilde takip etmesi, uzun ömürlü olması, haritalar uygulamasında bana yol gösterebilmesi ve tabii ki telefonumla senkronize çalışmalı. Birde düşme algılama kaza algılama tarzı özelliklerininde olmasını istiyorum
Sana kisaca anlatayim ve beni dinlersen pişman olmazsin huawei gt3 kullandim akıllı saat demeye 1000 şahit ister sadece şık duruyolar evet şarji uzun gidiyor olabilir ama yaptigi bir şey olmadigi icin tabi uzun gider kullanmiyosun ki saati 😂 sonrasinda onu sattim samsung telefon kullaniyodum samsung watch6 classic aldim son seri buydu cidden çok şık saat metalin parlamasi olsun acayip iyi bana göre hala apple watch dan daha iyidir duruşu gayet iyi arada takilmalar oluyodu ama rahatsiz edicek seviyede degil android tarafini en iyisi kisaca sonra iphone 15 pro ya gecis yaptim kendim şahsen samsung saati iphone da denedim o videolari izleyip cünkü saati seviyodum ve apple watch almak istemiyodum ama verim 0 bildigin klasik saat oldu kolumda hep kopuk baglanti arama felan geliyo gelmiyo verim alamazsin mecbur apple watch9 45 mk aldim 10 daha cikmamisti 6 aydir kullaniyorum ekran purüssüz suan sanirim watch 8 i 0 alamiyosun zaten önermem 9 da gelen özellikler iyi parmak kontrolü felan ama bu saatler hemen satilmaz ve telefonlar gibi acayip de deger kazanmaz hatta zarar ettirir ben 16.500 tl ye aldim mesela suan hala o fiyatlarda kesinlikle apple watch 10 46mm siyah rengini öneririm iclerinden sadece siyah rengin kasasi parlak digerleri mat yine simdiden apple watch ın hayirli olsun tüm saatleri kullanmis biri olarak hepsini uzun uzun hemde bence benim tavsiyem önemlidir diye düşünüyorum iyi günler :)

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Sana kisaca anlatayim ve beni dinlersen pişman olmazsin huawei gt3 kullandim akıllı saat demeye 1000 şahit ister sadece şık duruyolar evet şarji uzun gidiyor olabilir ama yaptigi bir şey olmadigi icin tabi uzun gider kullanmiyosun ki saati 😂 sonrasinda onu sattim samsung telefon kullaniyodum samsung watch6 classic aldim son seri buydu cidden çok şık saat metalin parlamasi olsun acayip iyi bana göre hala apple watch dan daha iyidir duruşu gayet iyi arada takilmalar oluyodu ama rahatsiz edicek seviyede degil android tarafini en iyisi kisaca sonra iphone 15 pro ya gecis yaptim kendim şahsen samsung saati iphone da denedim o videolari izleyip cünkü saati seviyodum ve apple watch almak istemiyodum ama verim 0 bildigin klasik saat oldu kolumda hep kopuk baglanti arama felan geliyo gelmiyo verim alamazsin mecbur apple watch9 45 mk aldim 10 daha cikmamisti 6 aydir kullaniyorum ekran purüssüz suan sanirim watch 8 i 0 alamiyosun zaten önermem 9 da gelen özellikler iyi parmak kontrolü felan ama bu saatler hemen satilmaz ve telefonlar gibi acayip de deger kazanmaz hatta zarar ettirir ben 16.500 tl ye aldim mesela suan hala o fiyatlarda kesinlikle apple watch 10 46mm siyah rengini öneririm iclerinden sadece siyah rengin kasasi parlak digerleri mat yine simdiden apple watch ın hayirli olsun tüm saatleri kullanmis biri olarak hepsini uzun uzun hemde bence benim tavsiyem önemlidir diye düşünüyorum iyi günler :)
Teşekkürler hocam öneriniz için 46mm kordonlu olan saatin resmi satıcılardaki fiyatı 18k bu bütçemi çok zorluyor direkt 42mm olanı alıp başka kordon alsam sorun olur mu sizce

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,729
İsim
misfit

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,670
İsim
Sarp Yılmaz
Teşekkürler hocam watch 10 biraz bütçeyi zorluyor ondan şüpheye düşmüştümde galiba tercihim o olacak alayım 6 sene kolumda kalsın istiyorum
Hocam 9 yada 10 al yada bekle 11 çıksın acelen yoksa o zaman fiyatları düşer ama bu iki modelden birini al ve kesinlikle büyük MM olanı al benim en büyük pişmanlığımdır 41mm almış olmam kesinlikle büyük olanı tercih et. şu an 10 46mm 16-17 bin civarında bulunabiliyor.

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,633
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
42mm cidden küçük. Mümkünse 46mm alın.

Hocam 9 yada 10 al yada bekle 11 çıksın acelen yoksa o zaman fiyatları düşer ama bu iki modelden birini al ve kesinlikle büyük MM olanı al benim en büyük pişmanlığımdır 41mm almış olmam kesinlikle büyük olanı tercih et. şu an 10 46mm 16-17 bin civarında bulunabiliyor.
Siparişini verdim pazarama üzerinden series 10u mediamarkt satıcısıyla 46mm olan modeli, amazondakinin yorumları kötüydü peşin fiyat 6 taksit aldım birde kuponla falan indi fiyatı hepinize destekleri için teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,164
Üyeler
167,934
Son üye
EmreAslan
Top Bottom