Neler Yeni

Yardım Stardew valley save dosyamı yeni sürüme aktarabilirmiyim?

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
Merhaba, eski sürüm kullanıyorum korsan bir şekilde. Save dosyamı yeni sürüme ( o da korsan) aktarabilir miyim? Aktarırsam mevcut save dosyamda ki dünya da güncellenir mi?

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama sen gene de yedegini al bende sıkıntı olmustu 1 kere

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama sen gene de yedegini al bende sıkıntı olmustu 1 kere
Merhaba, aktardım sıkıntısız çalıştı bi problem yok fakat save dosyam yeni sürüme güncellenmişmidir? Bunu nasıl kontrol edebilirim acaba bulamadım. Eski sürüm oynamak istemiyorum @DogancanYr @xSparkua.

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Merhaba, aktardım sıkıntısız çalıştı bi problem yok fakat save dosyam yeni sürüme güncellenmişmidir? Bunu nasıl kontrol edebilirim acaba bulamadım. Eski sürüm oynamak istemiyorum @DogancanYr @xSparkua.
yanlıs bilmiyorsam oyuna girdiginizde bi yerde sürümü yazıyordu bir de güncellemelerden anlarsınız gibi geliyor ben modlu kullanıdıgım icin smapi den kontrol ediyordum acıkcası

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
yanlıs bilmiyorsam oyuna girdiginizde bi yerde sürümü yazıyordu bir de güncellemelerden anlarsınız gibi geliyor ben modlu kullanıdıgım icin smapi den kontrol ediyordum acıkcası
Oyun ana ekranında yazıyor yeni dünya oluşturursam yeni sürüm olur evet fakat ben eski sürümden save aktardığım için o aktardığım dünya da yeni sürüme güncellenmişmidir diye merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de bi bakma şansınız varsa bildirirseniz sevinirim

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz
Oyun ana ekranında yazıyor yeni dünya oluşturursam yeni sürüm olur evet fakat ben eski sürümden save aktardığım için o aktardığım dünya da yeni sürüme güncellenmişmidir diye merak ediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yine de bi bakma şansınız varsa bildirirseniz sevinirim
su an yüklü degil ama %90 geçmiştir eski sürümün aktif olucagını sanmıyorum güncel bi oyunda

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw

Ekler

• Screenshot_2025-01-28-04-01-25-520_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-28-04-01-25-520_com.android.chrome.jpg
    991.4 KB · Hit: 7

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw

xSparkua.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,981
İsim
Chloe Grace Moretz

cansux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Cansu
Instagram
cansuofcx
Discord
cansuxw
anladıgım kadarıyla güncel save aldıgın zaman yeni sürüme geciyo bir nevi updatelenmis oluyor redditte biri öyle yazmıs
Çok teşekkürler, save dosyaları sürüm vs benim için önemlidir o yüzden bu kadar taktım Minecrafttaki save dosyamı 5 senedir kullanıyorum mesela dosya 1gb oldu otomatik güncelleniyor aktarınca orada da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,406
Üyeler
167,111
Son üye
Can112312
Top Bottom