Merhaba, aktardım sıkıntısız çalıştı bi problem yok fakat save dosyam yeni sürüme güncellenmişmidir? Bunu nasıl kontrol edebilirim acaba bulamadım. Eski sürüm oynamak istemiyorum @DogancanYr @xSparkua.muhtemelen bir sıkıntı olmaz ama sen gene de yedegini al bende sıkıntı olmustu 1 kere
yanlıs bilmiyorsam oyuna girdiginizde bi yerde sürümü yazıyordu bir de güncellemelerden anlarsınız gibi geliyor ben modlu kullanıdıgım icin smapi den kontrol ediyordum acıkcasıMerhaba, aktardım sıkıntısız çalıştı bi problem yok fakat save dosyam yeni sürüme güncellenmişmidir? Bunu nasıl kontrol edebilirim acaba bulamadım. Eski sürüm oynamak istemiyorum @DogancanYr @xSparkua.
Oyun ana ekranında yazıyor yeni dünya oluşturursam yeni sürüm olur evet fakat ben eski sürümden save aktardığım için o aktardığım dünya da yeni sürüme güncellenmişmidir diye merak ediyorum.yanlıs bilmiyorsam oyuna girdiginizde bi yerde sürümü yazıyordu bir de güncellemelerden anlarsınız gibi geliyor ben modlu kullanıdıgım icin smapi den kontrol ediyordum acıkcası
Yine de bi bakma şansınız varsa bildirirseniz sevinirimyanlıs bilmiyorsam oyuna girdiginizde bi yerde sürümü yazıyordu bir de güncellemelerden anlarsınız gibi geliyor ben modlu kullanıdıgım icin smapi den kontrol ediyordum acıkcası
su an yüklü degil ama %90 geçmiştir eski sürümün aktif olucagını sanmıyorum güncel bi oyundaOyun ana ekranında yazıyor yeni dünya oluşturursam yeni sürüm olur evet fakat ben eski sürümden save aktardığım için o aktardığım dünya da yeni sürüme güncellenmişmidir diye merak ediyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine de bi bakma şansınız varsa bildirirseniz sevinirim
yani tam anlamasamda save alırsan güncellenir sanırım stardew wiki sanırım bu bakayım biBu şekilde diyor kendi sitesinde
anladıgım kadarıyla güncel save aldıgın zaman yeni sürüme geciyo bir nevi updatelenmis oluyor redditte biri öyle yazmısBu şekilde diyor kendi sitesinde
Çok teşekkürler, save dosyaları sürüm vs benim için önemlidir o yüzden bu kadar taktım Minecrafttaki save dosyamı 5 senedir kullanıyorum mesela dosya 1gb oldu otomatik güncelleniyor aktarınca orada daanladıgım kadarıyla güncel save aldıgın zaman yeni sürüme geciyo bir nevi updatelenmis oluyor redditte biri öyle yazmıs