Aynen öyle gamepass al dene bende 6800 ekran kartı ve 5600x işlemci bende deli gibi takılıyor oyun anlamış değilim.Bugün AMD sürücüsünü yükledim tekrar bakacağım iş çıkışıGamepass al dene dostum en iyisi.
Bir videoda senin kartınla 1080p low ayarlarda 50-60 fps arası aldığını gördüm.Arkadaşlar starfield almayı düşünüyorum görüşleriniz neler oyun alınır mı bir de 6600 sistemde orta-yüksek ayarlarda oynatırmı şuan da optimizasyon sıkıntıları varmış galiba 4000 serisinde bile cortluyormuş
Yılın balon oyunu. 6600 ile zor. Adamlar üst seviye kart sattırmak için optimizasyon yapmamışArkadaşlar starfield almayı düşünüyorum görüşleriniz neler oyun alınır mı bir de 6600 sistemde orta-yüksek ayarlarda oynatırmı şuan da optimizasyon sıkıntıları varmış galiba 4000 serisinde bile cortluyormuş
6800 xt ile hiçbir takılma yok. Fps genel olarak zayıf anca.Aynen öyle gamepass al dene bende 6800 ekran kartı ve 5600x işlemci bende deli gibi takılıyor oyun anlamış değilim.Bugün AMD sürücüsünü yükledim tekrar bakacağım iş çıkışı
Yok hocam metacriticte şuan kullanıcılar oyunun mezarını kazıyorlar. 4.5 puana kadar düştü şimdiden.Hocam gameplay videoalarında baya abartıyorlardı galiba sanılan gibi olmadı
Büyük ihtimslle AMD son güncellemesini yapmadım o yüzden ama 2k da oynuyorum.Bilemedim garip bi şekilde donmalar,ses kaymaları vb şeyler var bende6800 xt ile hiçbir takılma yok. Fps genel olarak zayıf anca.
Evet öyle. Vuruş hissi yok. Ana hikaye beklendiği gibi değil. Aşırı fazla yükleme ekranı. PA3'ten kalma grafiklerHocam gameplay videoalarında baya abartıyorlardı galiba sanılan gibi olmadı