Neler Yeni

Starfield nasıl oynanır

meden2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İrfan Yıldırım
Starfieldı bi 5 saat oynamıştım ama bir yerden sonra silah seviyleri düşmanlar için çok zayıf kaldığından oyun zevkim azalmıştı sonra bıraktım. Şimdi tekrar başlamayı düşünüyorum ama nasıl daha kolay seviye atlanır bilemiyorum bunu bir glitch olarak sormuyorum oyun akışı içinde eksik yaptığım bir şeyler var gibi bu konuda bilgili birisi yardımcı olabilir mi? (Misal birisi başka gezegene üst kurmaktan bahsediyo bu tarz şeyler nasıl yapılıyor)

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Berkay Kahraman
Hocam full yan görev kasın. Seviyenizin yettiği gezegenlere gidin ve o gezegendeki mekanlara barlara vesaire girin illa bir yerlerden yan görev çıkıyor. Ben çoğu yan görevi yaptıktan sonra ana görev serisine başlamıştım. Çok rahat bitirmiştim oyunu.

meden2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İrfan Yıldırım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam full yan görev kasın. Seviyenizin yettiği gezegenlere gidin ve o gezegendeki mekanlara barlara vesaire girin illa bir yerlerden yan görev çıkıyor. Ben çoğu yan görevi yaptıktan sonra ana görev serisine başlamıştım. Çok rahat bitirmiştim oyunu.
Hocam yan görevleri yaparken nasıl bir yol izliyordunuz dahası nasıl buluyordunuz biraz anlatabilir misiniz deneyimlerinizi

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Berkay Kahraman
Hocam yan görevleri yaparken nasıl bir yol izliyordunuz dahası nasıl buluyordunuz biraz anlatabilir misiniz deneyimlerinizi
Hocam önüme gelen her npc ile konuşuyordum bazılarından görev çıkıyordu. Bar tarzı yerlere gidiyordum oralardan çıkıyordu baya.

meden2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İrfan Yıldırım
Hocam önüme gelen her npc ile konuşuyordum bazılarından görev çıkıyordu. Bar tarzı yerlere gidiyordum oralardan çıkıyordu baya.
Sağolun hocam ben de bol bol konuşuyum zaten oyun ana görev yapma oyunu değil yan hikayeleri çok temizdi bir de şey sorucam maden kazma ve craft işleri ile ilgili söyleyebileceğiniz bir şeyler var mı

BabaVoss7

80+ Silver
Oynarken zaten bi yandanda zaten yan görevleri veren npclerle isteöeden etkileşimdr oluyorsunuz. Değilsede satıcılarla yada etkileşime girebileceğine benzer tiplerle kolaylıkla bulunuyor görev. Bende tam tersine düşmanlar çok kolay geldiği için sıkılmıştım

meden2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İrfan Yıldırım
Oynarken zaten bi yandanda zaten yan görevleri veren npclerle isteöeden etkileşimdr oluyorsunuz. Değilsede satıcılarla yada etkileşime girebileceğine benzer tiplerle kolaylıkla bulunuyor görev. Bende tam tersine düşmanlar çok kolay geldiği için sıkılmıştım
silah seviyelerinden mi bilmiyorum oynarken tek düşmana tüm cephanemi harcayınca bırakmıştım

Top Bottom