C1 kötü mü oluyor dostumÇoğu C1 seviyesini anca konuşabilirler üstü yok
inşallah öyle olmazÇok mu iyi oyun ? Bence leş optimizasyonlu çıkacak jedi survivor gibi.
C1 kötü değil ama akademik ve anadil karşısında kötü bunu C1 ile konuşurken anlayabilirsiniz.C1 kötü mü oluyor dostum
Konu ile akademik İngilizce ne alaka ? Ben B2 ingilizce ile neredeyse tüm oyunları Türkçe'ye ihtiyaç duymadan oynayabiliyorum. B1 seviye İngilizce bilerek dahi çoğu kişiyle düzgün iletişim kurabilirsin. Oyundan bahsediyorsun ne akademisi ?C1 kötü değil ama akademik ve anadil karşısında kötü bunu C1 ile konuşurken anlayabilirsiniz.
Bu konu senin B1 seviyenle her şeyi anlaman değil, en iyi İngilizceyi ben biliyorum diyenlere senin B1 ile anca kendi çapında insanlarla iletişim kurarsın. Burda ajitasyon yapma boşunaKonu ile akademik İngilizce ne alaka ? Ben B2 ingilizce ile neredeyse tüm oyunları Türkçe'ye ihtiyaç duymadan oynayabiliyorum. B1 seviye İngilizce bilerek dahi çoğu kişiyle düzgün iletişim kurabilirsin. Oyundan bahsediyorsun ne akademisi ?
Ana dili İngilizce olanlar bile C1 konuşuyor. C2 artık üst düzey oluyor. Akademik dediğin Türkçede her kuralı bilmek ile aynı kapıya çıkıyor. Çoğu kişinin bilmediği taraf yani. Bir şey yazayım derken saçmalamışsın.
He elbette oyunlara Türkçe gelsin orası ayrı konu.
Yav ne anlatıyorsun dil hakkında bir bilgin yok. C2 üstüne anadil diyorsun peh Allahım ya.Bu konu senin ne B1 seviyenle her şeyi anlaman değil, en iyi İngilizceyi ben biliyorum diyenlere senin B1 ile anca kendi çapında insanlarla iletişim kurarsın. Burda ajitasyon yapma boşuna
Sen haklısınYav ne anlatıyorsun dil hakkında bir bilgin yok. C2 üstüne anadil diyorsun peh Allahım ya.
Ayrıca anlattıkların şeylerin konu ile de alakası yok.
Aynı seviyeler Türkçede de var genel tabirdir. Yks'de sorulan paragraf soruları C1 seviyesi. Sınava girenlerin çoğu bunları yapamadığına göre düşün bakalım anadil C2 üstü mü oluyormuş yoksa B1-C1 arası mı oluyormuş.