Neler Yeni

Steam 10,29TL'ye ne alabilirim ?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bunu satamazsın hocam. Ama bu istediğin bir arkadaşına Don't Starve together hediye etmene yarıyor. İstediğin bir arkadaşına hediye edebilirsin. Ya da biriyle takas edebilirsin.
Hocam 10,26TL kaldı , ets 2 paint dlc , payday 2 de 1.40tl olan bir dlc , warband , the forest 2 , dont starve togetherı aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam itemle takas. Ama mesela burda bir konu açıp isteyen birine bir şey karşılığında takaslıyabilirsin. Paraya çevirmek istiyorsanda bunu yapabilirsin. Mesela bunu diyelim 5 liraya satıyorsun 5 liralık bir item istersin sende bunu ona verirsin.Sonra o itemi satarsın
Hmm anladım hocam , takas banı 30 gün galiba 🤧

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Hocam 10,26TL kaldı , ets 2 paint dlc , payday 2 de 1.40tl olan bir dlc , warband , the forest 2 , dont starve togetherı aldım.

Evet 30 gün olması lazım. Hocam envanterinde item varsa satıp For Honoru alabilirsin bence. Benim ve arkadaşlarımın baya beğendiği oyun. Seninde seviceğini düşünüyorum oynadığın oyunlara bakarak. Ama sinir hastası olabilirsin. Özellikle böyle toxic ve kanser insanlardan nefret ediyorsan.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Evet 30 gün olması lazım. Hocam envanterinde item varsa satıp For Honoru alabilirsin bence. Benim ve arkadaşlarımın baya beğendiği oyun. Seninde seviceğini düşünüyorum oynadığın oyunlara bakarak. Ama sinir hastası olabilirsin. Özellikle böyle toxic ve kanser insanlardan nefret ediyorsan.
İtem yok tüm oyunları oynama saatim toplasan 0.3 oda witcher 3. Geforce now free den telefondan oynamıştım. Çünkü pc hazır oldu olucak. Ben çoktan beri steami mobilden hallediyorum ileriye yönelik için.

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

Onu beğenmezseniz Witcher 1 ve 2 yi önerebilirim. Undertale oynuyabilirsiniz ama öyle çok kavga dövüş beklemeyin. Güzel tatlı mizahı ve güzel bir hikayesi var.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Punch Club

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
İtem yok tüm oyunları oynama saatim toplasan 0.3 oda witcher 3. Geforce now free den telefondan oynamıştım. Çünkü pc hazır oldu olucak. Ben çoktan beri steami mobilden hallediyorum ileriye yönelik için.
Slime Ranchera bakabilirsiniz 2. kez söylemiş olabilirim ama. Hafif bir hikayesi ama tatlış bir gameplayi var. Kendi slime çiftliğimiz var ve burda slimeları besleyerek melezleyerek büyütüyoruz. ayrıca mapin farklı farklı kısımları ve birkaç gizemide var.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Onu beğenmezseniz Witcher 1 ve 2 yi önerebilirim. Undertale oynuyabilirsiniz ama öyle çok kavga dövüş beklemeyin. Güzel tatlı mizahı ve güzel bir hikayesi var.
Düşüneceğim , Türkçe desteği var mı ? Steam'den bakmadımda oyuna.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,395
İsim
berk

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Undertalenin türkçe desteği yok ama yaması var. Yamalayıp oynayabilirsiniz. Ama tabi orjinaldeki esprilerin tadını vermiyor.

Metro 2033 Redux var. 30 FPS oynamama rağmen atmosferi beni çok güzel içine almıştı. Ağır ve birazcık gerilim odaklı bir oyun. Ama gayet eğlenceli.

Just cause 3 var alabilceğiniz. Ben çok oynamadım ama öveni var.

https://store.steampowered.com/app/201790/Orcs_Must_Die_2/ Son olarak bu oyunu önereyim. Tower defense mantığı birazcık ve arkadaşlarınla oynuyabiliyorsun.

Son düzenleme:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Slime Ranchera bakabilirsiniz 2. kez söylemiş olabilirim ama. Hafif bir hikayesi ama tatlış bir gameplayi var. Kendi slime çiftliğimiz var ve burda slimeları besleyerek melezleyerek büyütüyoruz. ayrıca mapin farklı farklı kısımları ve birkaç gizemide var.

Undertalenin türkçe desteği yok ama yaması var. Yamalayıp oynayabilirsiniz. Ama tabi orjinaldeki esprilerin tadını vermiyor.

Metro 2033 Redux var. 30 FPS oynamama rağmen atmosferi beni çok güzel içine almıştı. Ağır ve birazcık gerilim odaklı bir oyun. Ama gayet eğlenceli.

Just cause 3 var alabilceğiniz. Ben çok oynamadım ama öveni var.

https://store.steampowered.com/app/201790/Orcs_Must_Die_2/ Son olarak bu oyunu önereyim. Tower defense mantığı birazcık ve arkadaşlarınla oynuyabiliyorsun.
Hocam metro 2033 epicten bedava almıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7
Top Bottom