İndirimde L4D2 3 tl ye düşüyor ben almıştımşuan steam de 10 TL var hesabımda güzel indirimlerde var mesala pay day 2 9 lira olmuş önereceğiniz güzel oyunlar var mı 10 TL altında
skaın alma payday 2 . 200 saatim var ve legacy olmadan zevki yok sakın bulaşma standarta hile fenan var hatta ban sistemi bile yok sadece co-op olduğundna ancak topluluklardan dışlanırsınızz . tavsiyem legacy alın gerçekten payday 2'den keyfi almanızı sağlayacak tek paketşuan steam de 10 TL var hesabımda güzel indirimlerde var mesala pay day 2 9 lira olmuş önereceğiniz güzel oyunlar var mı 10 TL altında
ets almıştım daha önce 10 tl yeeuro truck sımulator 2 ( ets2 ) ındıırmde 10 TL oluyor şuanki fiyat 39.00 TL dir yaz ındırımı gelebılır onlıne truckers mp oynayabılıyorsunuz kalabalık yerlerde
bekliyim o zaman belkş az daha para yükler güzel şeyler alırımPay Day 2 yi 2TL ye almıştım değmez. Yaz indirimlerini bekle.
Terraria bu akşam indirime indirime girmesini bekliyorum.şuan steam de 10 TL var hesabımda güzel indirimlerde var mesala pay day 2 9 lira olmuş önereceğiniz güzel oyunlar var mı 10 TL altında